Marc-André Gragnani.
Bildbyrån
SHL

Succévärvningen förlänger: "Gjorde ett starkt intryck"

ANNONS
Marc-André Gragnani stannar i Djurgården. Vårens succévärvning har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

OS-meriterade Marc-André Gragnani  anslöt till Djurgården så sent som i februari efter att då inte ha spelat hockey på hela säsongen. Den nu 34-årige kanadensaren gjorde omedelbar succé. Han gjorde fem poäng på fem SHL-matcher från sin backplats.

Nu står det klart att Gragnani stannar i Djurgården även kommande säsong. Klubben bekräftar kontraktsförlängningen via sina sociala medier. Däremot kommer kanadensaren inte ansluta förrän i oktober. Han missar alltså starten på säsongen.

– Det känns riktigt kul att kunna välkomna tillbaka Marc-André till Djurgården. Trots en relativt kort tid hos oss ifjol och väldigt få matcher gjorde han ett starkt intryck såväl i sin spelmässiga kompetens som i sitt informella ledarskap, säger Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson i ett uttalande.

Djurgården har i och med det här avtalet nu tio (!) seniorbackar på kontrakt till kommande säsong. Utöver det har man också två målvakter och 14 forwards kontrakterade.


TV: Sebastian Strandberg om sin brokiga karriär

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL