Sök
Intervju

"Jag tror alla är överens om att jag är frölundait"

✅ Mästerskapsfirandet ✅ Legendarstatusen i schweiziska klubben ✅ Att spela VM på utgående kontrakt ✅ Dialogen med Frölunda.

Nybliven schweizisk mästare med Zug, hockey-VM på horisonten – och ett utgående kontrakt. Carl Klingberg hoppas kunna kröna "sitt livs bästa säsong" med ännu en ädel mästerskapmedalj och samtidigt höja sitt marknadsvärde. En flytt hem till Frölunda och Göteborg finns dock inte på tapeten – än.
– En återkomst nu när man nu kommit upp i åren känns som det kan hända, men om det händer nästa år eller om tre år... jag har ingen aning, säger Klingberg till hockeysverige.se.

Rösten låter raspig. 

Om det är resultatet av en taskig telefonlinje från Riga eller firandet efter en schweizisk mästerskapstitel ska låtas vara osagt. 

Carl Klingberg har i alla fall anslutit till Tre Kronor inför hockey-VM efter att så sent som för en dryg vecka sedan varit med om att föra EV Zug till sitt första guld på 23 år

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten