Henrik Zetterberg följer kvaldramat på hemmaplan.
Foto: Ronnie Rönnkvist & Bildbyrån
Intervju

"Som Timrå-fan står han inte högt upp på min lista"

I kväll har Timrå chansen att säkra SHL-avancemanget vid seger mot Björklöven. Hemifrån Ängelholm kommer förre NHL-stjärnan Henrik Zetterberg att följa sin tidigare klubb.
Här berättar "Zäta" om hur han upplever årets Timrå-lag, kontakten med "Nubben" – och Daniel Rahimi.
– Han är otroligt värdefull för Björklöven, men som Timrå-fan är han inte högst upp på min lista, skrattar Zetterberg.

Säsongen 1999/00 var Henrik Zetterberg med och spelade upp Timrå till elitserien. Han svarade själv för tio mål och totalt 14 poäng på tio matcher i kvalet.

I en intervju med hockeysverige.se och OLD SCHOOL HOCKEY har han tidigare berättat om avancemanget:

– Det är någonting jag ser som otroligt stort. Det var ett annat system då, men jag tycker att kvalserien var något av det roligaste som funnits inom svensk hockey eftersom det betydde så otroligt mycket för klubbarna som var med där.
– Att då få gå hela vägen och gå upp… Jag kommer ihåg matchen innan vi säkrade avancemanget. Då var vi uppe i Björklöven. Hade vi vunnit där hade vi redan då säkrat det. Björklöven vann den matchen och blev klara så vi fick vara med på deras firande och hela den biten.
– När vi fick vara med om det så… Sista matchen (Nyköping 4–0, Zetterberg ett mål) kändes ganska säker. Vi kände att det här var något vi skulle klara av, vi skulle vinna den matchen. Vi fick en bra start och det kändes säkert hela vägen.
– Känslan att få njuta hela den matchen med fansen, att vi klarade det och gick upp… Hela biten efteråt var fantastiskt med firanden. Om jag ska ranka mina medaljer eller vinster så ligger det här otroligt högt för det betydde så mycket för alla. Vi hade dessutom haft samma lag under så många år och till slut klarade vi det. Det var en cool upplevelse.

Henrik Zetterberg i Timrås tröja 2000.

Henrik Zetterberg i Timrås tröja 2000. Foto: Bildbyrån/Rikard Nilsson

"TIMRÅ HAR EN OTROLIG BREDD"  

Det har gått över 20 år sedan den för Timrå magiska kvällen, men nu är klubben nära avancemang upp i högsta serien igen. Den här gången får NHL och Timrå-legendaren följa avgörandet från sidan.

– Det är såklart mycket mer nervöst att sitta vid sidan. Det var också något jag märkte tidigt då jag slutade spela, när jag tittade på Detroit och Timrå, lagen jag håller på, var det mycket jobbigare att sitta på sidan än att vara på isen, säger Henrik Zetterberg till hockeysverige.se med ett skratt och fortsätter:
– Jag har alltid följt Timrå noga. Sedan jag flyttade hem har jag självklart kunnat följa laget ännu bättre än vad jag kunde göra då jag bodde i Detroit. Dessutom har jag idag en bra kontakt med spelare, tränare och sportchef.

Henrik Zetterberg upplever också att dagens Timrå är en välkomponerat lag.

– Det har varit stabilt tycker jag. Jag tror att det man ser frukten av nu är från en process som varit under många år. Jag tycker att man såg det lite grann redan förra säsongen. Sedan blev den säsongen abrupt inställd.

Vad ser du som lagets styrka?
– Timrå har en otrolig bredd. Sedan har dom spetsspelare på egentligen alla positioner. ”Nubben” (Kent Norberg) har gjort ett bra jobb.

Hur ofta ringer han till dig för att fråga om råd?
– (Skratt) ”Nubben” var spelare då jag kom upp i A-laget första gången. Efter det var han assisterande tränare innan jag åkte över. Under lockouten, då jag kom tillbaka och spelade, var han sportchef.
– Vi har en väldigt nära relation jag och Kent. Den kontakten har vi hållit under alla år och det är otroligt roligt att han kom tillbaka till Timrå efter tiden i Frölunda och nu får vara med om en sådan här resa igen.

Kent Norberg.

Kent Norberg. Foto: Ronnie Rönnkvist

IMPONERAD AV "LÖVEN"  

Det står 3–1 i matcher för Timrå mot Björklöven i en finalserie där det gäller att komma först till fyra segrar.

– Jag tycker att Timrå egentligen har fört varje match. Jag var och kollade på match ett och två. Även om Timrå förlorade match ett såg det spelmässigt likadant ut som i match två, men det blev väldigt olika utdelningar om man kollar målmässigt i dom två matcherna. Efter covid-uppehållet tycker jag att det fortsatt sett likadant ut.

Henrik Zetterberg är även imponerad över Björklöven som lag den här säsongen.

– Björklöven är också ett fantastiskt lag. Jag tycker att dom förra säsongen kanske hade ett ännu bättre lag. Dom har ändå lyckats bibehålla mycket av det laget till den här säsongen och även spetsa till det med lite nyförvärv. Jag har svårt att se två andra lag vara så välförtjänta att spela final som Timrå och Björklöven.  

Vad tror du det betyder för Björklöven att Daniel Rahimi sitter på läktaren avstängd?
– Klart att han är otroligt viktig. Rahimi är en sådan man vill ha i sitt eget lag och inte spela emot, säger Henrik Zetterberg med ett skratt.
– Så är det ju. Jag har spelat både med och emot otroligt många som har varit hans spelartyp. Han är, som sagt var, otroligt värdefull för Björklöven, men som Timrå-fan är han inte högst upp på min lista (skratt).
– Samtidigt respekterar jag honom otroligt mycket som spelare. Så är det bara.

Daniel Rahimi nätar direkt i comebacken till Björklöven.

Daniel Rahimi. Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

"EN FANTASTISK CHANS I KVÄLL"  

Timrå har lånat in Ulf Dahlén i båset ett par matcher, vad tror du det betyder för killarna i laget?
– Uffe har ett otroligt lugn i sig själv. Han har varit med väldigt mycket och på många olika ställen. När ”Ante” (Anders Karlsson) inte är tillgänglig så är det såklart otroligt skönt att Uffe godtar uppgiften och kan vara med och stötta ledarstaben.

Om du ser till slutspelet, vilka spelar har enligt dig stuckit ut lite extra i Timrå?
– Jag tycker att det som egentligen sticker ut i slutspelet är laginsatserna. I dom heta och viktiga skedena i slutspelsprocessen så har dessutom dom som ska kliva fram också gjort det.
– Bland annat Jonathan (Dahlén) i AIK-serien, men hela den kedjan med (Albin) Lundin och (Jens) Lööke har verkligen klivit fram då dom behövt göra det. Så har det egentligen varit under hela säsongen.
– Det är två olika sorts serier, grundserie och slutspel. Det är kanske lätt att kliva fram under en ordinarie säsong för att sedan inte räcka till i ett slutspel, men det har dom verkligen gjort och bevisat om och om igen.

Vad talar för att Timrå spelar i SHL nästa säsong?
– Dom måste vinna en match till. Det är väl det… Vinst fyra är den svåraste matchen att vinna. För killarna handlar det bara om att gå in och trumma på som vanligt, spela som dom har gjort tidigare.
– Nu har dom en fantastisk chans ikväll, men det gäller framförallt bara att fortsätta på en inslagna vägen för dom har såklart fördel i serien just nu, avslutar Henrik Zetterberg.

Matchrapporter: Tre poäng till Björklöven efter avgörande i slutperioden mot Mora Färjestad avgjorde i straffläggningen hemma mot Timrå Tre poäng till Björklöven efter avgörande i slutperioden mot Västervik Formstarkt Timrå tog ännu en seger Ryck i sista perioden avgjorde för Bik Karlskoga hemma mot Björklöven

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 december
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Luleå - Malmö SHL
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
19:45 Kloten - Servette National League
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 11 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Calgary Flames NHL
01:30 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Vancouver Canucks - Minnesota Wild NHL
15:30 Luleå - Brynäs SDHL
16:00 Modo - Leksand SDHL
21:00 St Louis Blues - Colorado Avalanche NHL
00:00 Florida Panthers - Seattle Kraken NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings NHL
måndag 12 december
01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals NHL
01:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Boston Bruins NHL
19:00 Västervik - Modo Hockeyallsvenskan
tisdag 13 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Dallas Stars NHL
01:00 Montreal Canadiens - Calgary Flames NHL
01:00 New York Rangers - New Jersey Devils NHL
01:30 Ottawa Senators - Anaheim Ducks NHL
02:00 Minnesota Wild - Edmonton Oilers NHL
02:00 St Louis Blues - Nashville Predators NHL
19:00 Djurgården - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:05 Frölunda - Skellefteå Champions Hockey League
onsdag 14 december
01:00 Tampa Bay Lightning - Seattle Kraken NHL
01:00 New Jersey Devils - Dallas Stars NHL
01:00 Florida Panthers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Anaheim Ducks NHL
01:00 Buffalo Sabres - Los Angeles Kings NHL
01:00 Boston Bruins - New York Islanders NHL
01:00 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
02:00 Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights NHL
02:00 Nashville Predators - Edmonton Oilers NHL
03:00 Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers NHL
03:00 Chicago Blackhawks - Washington Capitals NHL
04:30 San Jose Sharks - Arizona Coyotes NHL
19:00 Östersund - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Almtuna Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten