Steven Stamkos.

Stjärnan lämnade skadad: "Vi får återkomma med uppdatering imorgon"

Tampa Bay Lightning kunde besegra Columbus Blue Jackets med 6-4 efter en stark inledning på matchen.
Stjärnan Steven Stamkos ådrog sig en skada utan kontakt med andra spelare och utgick innan matchens slut.
– Om det är något så kommer vi uppdatera er imorgon, säger tränaren Jon Cooper om skadan.

Det tog endast en minut av matchen för att Tampa Bay Lightning skulle ta ledningen mot Columbus Blue Jackets.

Lightning utökade även den ledningen tre gånger till i den första perioden som slutade i ett tre måls övertag för Tampa Bay.

Yanni Gourde stod för fyra framspelningar i matchen när Tampa Bay aldrig blev hotade av laget på andra sidan isen och kunde säkra segern redan i den andra perioden.

– Det var enormt viktigt att få det första målet. Det är svårt att jaga i matcher. Det var definitivt ett viktigt del i vinsten, säger Gourde till NHL.com efter matchen.

Utöver Gourdes fyra framspelningar kunde även svenske Victor Hedman blanda sig i målprotokollet när han spelade fram till 2-0 målet som gjordes av stjärnan Steven Stamkos.

KAPTENEN LÄMNADE SKADAD

Stamkos som hittade nätet i den första perioden fick utgå från matchen med en skada som kom utan kontakt med en motspelare.

Efter att den kanadensiska-stjärnan hade droppat ner pucken i offensiv-zon åkte han med ett plågsamt ansiktsuttryck till båset och bytte för att sedan inte återkomma.

Den 31-årige stjärnan har en historik med skador som har hållit honom utanför spel, men nattens skada har fortfarande inte kunnat bedömas av lagläkarna.

– Om det är någonting så kommer vi att uppdatera er imorgon, sa Tampa-tränaren Jon Cooper om skadan efter matchen.

Steven Stamkos har under säsongen noterats för 17 mål och 17 framspelningar på 38 matcher och är en viktig kugge i det Tampa Bay som går för att vinna ytterligare en Stanley Cup-pokal.

Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning 4-6 (1-4, 1-2, 2-0)