Fulsmällen tog illa på Tobias Björnfot.

Unge svensken lämnade isen omskakad – efter armbågstacklingen

Los Angeles Kings satte käppar i hjulet för Vegas Golden Knights och slog det Nevada-baserade laget med 4-2.
Den svenske ynglingen Tobias Björnfot lämnade isen blödande efter en armbågstackling som renderade i ett matchstraff för Vegas-spelaren Chandler Stephenson.

Los Angeles Kings gick segrande ur matchen mot Vegas Golden Knights efter att Kings tidigt tog ledningen i första perioden och ökade på de siffrorna.

Svensken Lias Andersson gjorde sin återkomst efter en månads frånvaro och hittade nätet för andra gången den här säsongen 17 minuter in i den första perioden. Målet gav Kings en 2-0 ledning inför den andra perioden.

William Karlsson kunde reducera i den andra perioden, men Kings slog tillbaka direkt och utökade sin ledning med ytterligare två mål.

Calvin Petersen i LA Kings-målet stoppade 39 av skotten som Vegas avfyrade mot mål och blev därmed den stora matchhjälten.

FULSMÄLLEN PÅ DEN SVENSKE ROOKIEN

I den andra perioden tilldelades Vegas Golden Knights ett matchstraff på Chandler Stephenson efter en fulsmäll på den svenske rookiebacken Tobias Björnfot.

19-åringen låg kvar på isen efter tacklingen som prickade honom med armbågen i ansiktet. Björnfot lämnade isen på egna ben, men blödde och såg ut att vara omskakad efter tacklingen.

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 2-4 (0-2, 1-2, 1-0)
Vegas: William Karlsson (9), Shea Theodore (6).
LA: Andreas Athanasiou (7), Lias Andersson (2), Jaret Anderson-Dolan (4), Alex Iafallo (9).