Tuukka Rask är redo igen.
Foto: Brad Penner / USA TODAY Sports
NHL

Klubbens glädje: Nyckelspelare och publik är tillbaka

ANNONS
Tuukka Rask har inte spelat sedan den 9 mars. Nu är dock finländaren nära en återkomst, vilket även Brandon Carlo är. Till nattens match kommer även publik att släppas in i TD Garden för första gången denna säsong.

Boston Bruins har suttit i karantän sedan förra veckan och spelade sedan 18 mars. Nu är dock laget tillbaka i träning igen och det är även lagets stjärnmålvakt, Tuukka Rask.

Finländaren har inte spelat sedan den 7 mars efter att ha tagit sig för ryggen i matchen mot New Jersey Devils. Men igår tränade han igen och kan få chansen i nattens möte med New York Islanders.

– Tuukka kände sig bra. Det beror på hur han känner sig när han vaknar och hur det känns under värmningen. Låt oss se kring det först. Känner han sig bra så står han, sa tränaren Bruce Cassidy efter gårdagens träning till nhl.com. 

FÅR ÄVEN TA IN PUBLIK

Glädjande för Brunis är att även Brandon Carlo tränar igen efter smällen han fick från Tom Wilson.

Som om inte det var nog med glädjebesked för laget så kommer de även att få spela inför publik igen. Boston kommer att få ta in tolv procent av arenans kapacitet från och med den här veckan.

– Det är förmodligen den bästa nyheten denna vecka. Jag ser verkligen fram emot det, säger lagkaptenen Patrice Bergeron


Canuckssvensken placeras i rivalklubben – därför passar han perfekt

Den här artikeln handlar om: