Connor McDavid hyllar av Darryl Sutter.
Foto: USA TODAY Sports / Skärmdump
NHL

Connor McDavid hyllas – av rivalens tränare

ANNONS
Inatt är det dags för ett nytt Battle of Alberta mellan Calgary och Edmonton. Då hyllar nygamle Flames-tränaren Darryl Sutter motståndarnas Connor McDavid.
– Det är inte en spelare som stoppar honom, säger Sutter.

Calgary Flames och Edmonton Oilers möts inatt för femte gången denna säsong. Calgary har bara vunnit ett av de tidigare mötena men med nygamle tränaren Darryl Sutter på plats så kanske man bryter Oilers svit på tre raka segrar i Battle of Alberta. 

För att kunna göra det kan det vara en fördel att få stopp på Connor McDavid. Superstjärnan har gjort tio poäng på de fyra matcherna och toppar NHL:s poängliga. Inför nattens match hyllas Oilerskaptenen – av Darryl Sutter. 

– Kort sagt, han är helt klart ligans bästa spelare. Jag tror inte det finns en spelare som stoppar Connor McDavid. Han är en svår kille att stoppa. Du får försöka att få ner hans fart enligt reglerna och minska hans chanser, säger Sutter enligt nhl.com. 

Om Sutter och Calgary lyckas återstår att se.


Studion plockar ut sina "drömtrejds" – för NHL-svenskarna

Den här artikeln handlar om: