Johan Fransson.
Foto: Daniel Eriksson/Bildbyrån
SHL

Veteranen efter operationen: "Har mycket kvar att ge"

ANNONS
Johan Fransson har nyligen opererat ljumskarna. Leksands veteran blir borta ett tag framöver men är mer än redo att komma tillbaka starkare.
– Jag känner att jag fortfarande utvecklas, säger han till NSD.

Mitt under pågående säsong valde Johan Fransson att nyligen lägga sig på operationsbordet då båda ljumskarna behövde fixas. 

– Jag har kunnat spela, och det har väl gått helt okej för mig, även om jag haft lite problem. Men det känns skönt att ha gjort operationen, säger han till NSD.

FÖRSÖKER ATT INTE STRESSA

Fransson menar att operationen var nödvändig för att inte riskera kroniska problem. Imorgon, torsdag, fyller han 36 år men Fransson ser knappast slutet på karriären, snarare tvärtom.

– Den dagen man inte bryr sig så mycket längre är slutet nog nära, men jag har mycket kvar att ge. Och jag känner fortfarande att jag utvecklas som spelare.

Hur länge Fransson behöver vila återstår att se. 

– Operationen gick bra. Det har inte läkt ihop riktigt än. Så det är fortfarande ganska ömt. Och vi får se hur lång rehabiliteringen tar. Det kan ta allt från två till fem veckor. Men jag försöker att inte stressa. Även om det känns tråkigt att just nu inte kunna spela.

Fransson har i år stått för fem poäng (1+4) på 22 matcher.


TV: De fem hetaste deadlinevärvningarna i HockeyAllsvenskan

Den här artikeln handlar om: