Nikolaj Ehlers och Paul Statsny firar ett mål i tredje perioden

Winnipeg vände och vann – succékedjan fortsätter leverera

Winnipeg Jets slog Edmonton Oilers med 6-4 efter en vändning i den tredje perioden. Succékedjan med Ehlers, Stastny och Copp fortsätter att leverera och hade huvudrollen i vändningen.

I söndags natt vände Winnipeg Jets ett 3-1-underläge mot Edmonton Oilers till 3-3 innan Leon Draisaitl med en sekund kvar på klockan avgjorde matchen som slutade 4-3 till Oilers. Jets fick i natt sin revansch på Oilers efter en vändning i sista perioden.

Leon Draisaitl öppnade målskyttet tidigt i nattens match när han sköt in sitt fjärde mål för säsongen. Winnipeg kunde reducera snabbt genom ett mål av Andrew Copp. Oilers gav svar på tal fyra minuter senare när Adam Larsson prickade in sitt andra mål för säsongen med ett slagskott från blå linjen.

Den första perioden slutade med en 3-2 ledning för Edmonton Oilers vilket höll sig till den tredje perioden då allting lossnade för Winnipeg Jets som vände och vann matchen.

Kedjan med Nikolaj EhlersPaul Stastny och Andrew Copp stod tillsammans för tio poäng i matchen och gjorde ett mål var i den tredje perioden. Copp kommenterade kedjan efter matchen.

–Vi lyckas göra mål när vi får chanserna och det har hjälpt laget att förändra resultatet i matcherna, säger han till TSN.

Nikolaj Ehlers stod förra säsongen för 58 poäng på 71 matcher. Efter säsongens succéinledning står den danske stjärnspelaren just nu på elva poäng efter sju matcher och är med i toppen av poängligan. Ehlers kommenterade den lysande säsongsinledningen efter matchen.

–Jag känner mig riktigt bra vilket är det viktigaste. Mina ben har känts riktigt bra och jag vill kunna fortsätta känna mig så här, säger han till TSN.

Edmonton – Winnipeg 4–6 (3–2, 0–0, 1–4)