Skellefteå AIK förlänger med Adam Wilsby och Linus Lindström.
Foto: Bildbyrån
SHL

Skellefteå bekräftar: Förlänger med duon

ANNONS
Skellefteå AIK får behålla två unga pusselbitar i sitt lagbygge de kommande säsongerna.
I dag meddelade västerbottningarna att Adam Wilsby och Linus Lindström förlänger sina kontrakt.

Både två har tagit sig upp till Skellefteå AIK:s a-lag genom klubbens juniorverksamhet och båda har etablerat sig på SHL-nivå.

Nu står det klart att både Adam Wilsby och Linus Lindström förlänger sina kontrakt med klubben.

– Det känns fantastiskt kul! Detta är något jag strävat efter så det blev en självklarhet att stanna kvar när jag nu fick chansen. Skellefteå har blivit som ett andra hem för mig så jag trivs väldigt bra här. Jag känner många i föreningen, jag känner mig trygg här och har väldigt mycket att tacka för så man vill såklart ge tillbaka så mycket som möjligt, säger Adam Wilsby i ett pressmeddelande.

22-årige Lindström är född och uppvuxen i Skellefteå och har spelat totalt 216 SHL-matcher för klubben.

– Det är den här klubben jag brinner för och den här klubben jag vill spela för så det är kul att få vara kvar. Jag känner att det är här jag kan utvecklas som bäst då vi har en stark struktur så jag kan ta ytterligare kliv och förhoppningsvis hjälpa klubben framåt, säger Lindström.

Båda kontrakten sträcker sig över säsongen 2022/23.


TV: Karl Fabricius närmar sig 900 SHL-matcher

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL