Youtube
Hockeyettan

Tre OHL-talanger klara för spel i Sverige

ANNONS
Surahammar slår på stort. Ettanklubben har gjort klart med tre nordamerikaner - med en fin resumé från OHL.

Blake MurrayJack Thompson och Ethan Cardwell  Där har ni de tre talangerna som är klara för spel i Surahammar i HockeyEttan. Detta enligt en Instagramstory som finns på Murrays konto.

Blake Murray draftades i sjätterundan 2019, av Carolina Hurricanes, och gjorde förra säsongen fina 72 poäng på 63 matcher för Barrie Colts i den kanadensiska juniorligan OHL. Den här säsongen har OHL ännu inte kommit igång, och därför kommer Murray tillsammans med två andra lagkompisar av allt att döma hamna i Surahammar.

Murray, till vardags i Sudbury Wolves, får också med sig Jack Thompson från den klubben. Thompson är det största namnet av de tre som kommer till Sverige. Backen valdes redan i tredjerundan av årets draft, av mästarna Tampa Bay, och spelade inofficiella U17-VM för Kanada säsongen 18/19. 18-åringen gjorde 32 poäng på 63 matcher i OHL förra säsongen.

Den tredje spelaren som följer med till Sverige är forwarden Ethan Cardwell, från Barrie Colts. Den odraftade 18-åringen gjorde 47 poäng på 63 matcher i Colts och Saginaw Spirit under förra säsongen.

Surahammar ligger för närvarande sist i HockeyEttan Västra.

Den här artikeln handlar om: