Charlie McAvoy kommer sakna radarpartnern Torey Krug.
Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports
NHL

”Är fortfarande ledsen över att han inte är kvar”

ANNONS

Boston Bruins lyckades inte komma överens om ett nytt kontrakt med Torey Krug och backstjärnan skrev i stället på för St. Louis Blues. 
Det är något som fortfarande smärtar den tidigare backkollegan Charlie McAvoy.
– Ärligt talat så är jag fortfarande ledsen över att han inte är kvar i vårt lag, säger 22-åringen i podcasten Cam & Strick

Den kommande NHL-säsongen kommer bli den första på tio år där Torey Krug inte spelar en enda match i en Boston Bruins-tröja. 

Detta eftersom att han har skrivit på för St. Louis Blues nästa säsong efter att Bruins inte lyckats komma överens med stjärnbacken om en förlängning. 

Mycket av ansvaret Krug hade kommer nu troligtvis att falla på unge Charlie McAvoy som har varit lagets näst poängbäste back bakom Krug de senaste tre åren. 

22-åringen berättar nu om sin saknad efter mentorn. 

– 'TK' var en av de första personerna här som tog hand om mig direkt när jag kom hit. Vi tränar fortfarande tillsammans på somrarna. Det är en otrolig kille och alla i St. Louis kommer att älska honom. Ärligt talat så är jag fortfarande ledsen över att han inte är kvar i vårt lag, säger McAvoy i podcasten Cam & Strick. 

”KÄNNS INTE PÅ RIKTIGT”

Podcasten hålls bland annat av den tidigare NHL-tuffingen Cam Janssen där McAvoy deltog som gäst. 

Den amerikanske backen menar att det inte kommer kännas likadant att träna och spela med Bruins nu när Torey Krug inte längre är en del av laget. 

– Det känns inte på riktigt att han inte längre kommer vara där när man dyker upp till träningslägret. St. Louis får en riktigt bra hockeyspelare, en otroligt begåvad back speciellt i offensiven. Han ser spelet så bra och han kommer göra Blues till ett väldigt bra hockeylag, säger 22-åringen. 


TV: Experterna förutspår – då kan NHL starta säsongen

Den här artikeln handlar om: