TALANG 2020
AIK-ikonen Peter Gradin har varit till stor hjälp för Lukas Westerlund.
Foto: Ronnie Rönnkvist
Talang 2020

Ikonen lyfte talangen: "En jättestor drivkraft för mig"

Han valde Skellefteå över Timrå, vilket fick Medelpad-klubben att inte lägga ned tid på honom.
Då flyttade Lukas Westerlund hem till Härnösand och fick spela a-lagshockey i Hockeytvåan under ikonen Peter Gradins ledning.
– Han lyfte verkligen fram mig och lät mig verkligen spela med dom bästa. På så vis var han en jättestor drivkraft för mig, säger Westerlund.

FURUDAL (HOCKEYSVERIGE.SE)

För mig är Antjärns IK en klassisk ångermanländsk klubb. Inledningsvis spelade och tränade killarna, för det var mestadels killar vid den här tiden, på Tjärnsjösjön vintertid. Det var tuffare med skridskoåkningen under sommaren på nämnda sjö. Inför säsongen 1995/96 bytte klubbledningen ut klassiska Antjärns IK till AIK Hockey Härnösand.

Den senaste av hockeytalanger klubben fostrat är Lukas Westerlund. Senaste säsongen inledde han i Timrå, men flyttade under året hem till Härnösand. Inför den kommande säsongen kommer han representera Skellefteå. 

– Det var inte ute i Antjärn jag började. Dom byggde en ny hall inne i stan och det var där allting började, berättar Lukas Westerlund då hockeysverige.se träffar honom på landslagslägret i Furudal.
– Nu mera säger man inte Antjärn utan AIK Härnösand för att korta ner namnet. Jag har en pappa och en mamma som höll på med idrott när jag var liten. Dessutom har jag en äldre bror som spelade, vilket gjorde att vi var mycket i ishallarna då vi var små så jag kollade mycket hockey och fastnade för det.

Lukas Westerlund.Lukas Westerlund.Foto: Ronnie Rönnkvist

Vad höll pappa och mamma på med för idrotter?
– Pappa (Fredrik) höll på med både hockey och fotboll. Mamma (Åsa) spelade innebandy ett tag. Brorsan (Ludwig) har lirat i lite olika klubbar. Nu är han i SK Lejon i Division 1. Vi har mycket kontakt, surrar mycket och så jag får många tips och idéer av honom.

Liksom pappa och mamma höll även Lukas Westerlund på med andra idrotter parallellt med ishockeyn. 

– Ja, jag spelade fotboll också, men nu är det bara hockey. Jag tyckte att hockeyn var mycket roligare. När jag sedan flyttade ner till Timrå för några år sedan blev det svårt att kombinera båda idrotterna. Hockeyn har alltid varit ett självklart val och, som jag sa, var mycket roligare.

"TIMRÅ SLUTADE ATT ENGAGERA SIG" 

Det var inför säsongen 2017/18 som Westerlund lämnade Härnösand för att prova på spel i Timrås U16. 

– 03 eller 04:orna hade inga lag i Härnösand. Det var slut på spelare, eller vad man ska säga. Då hörde Timrå av sig och jag fick jag flytta ner och spela med ett år äldre där.
– Det var roligt, men jag pendlade mycket eftersom jag bodde kvar i Härnösand och gick i skolan där. Senare var det två andra och som också flyttade ner, men jag tyckte att det fungerade bra. Det var även en 03:a som flyttade ner.

Fick du den utvecklingen du ville i Timrå?
– Från början tyckte jag att det verkade jättebra. I slutet av senaste säsongen valde jag att gå tillbaka till Härnösand eftersom jag valt Skellefteå som hockeygym. Dom visade mer intresse medan Timrå var tysta och inte gav något svar på vad dom tyckte. Det verkade som Skellefteå var mer seriösa och då flyttade jag hem.

Lukas Westerlund svarade i inledningen av säsongen i Timrås U16 för 13 mål och totalt 24 poäng på 13 matcher. Därför var det också många som höjde lite extra på ögonbrynen då det stod klart att 16-åringen valde att flytta till AIK Härnösand. 

– Då jag tackat ja till Skellefteå var det som att Timrå slutade att engagera sig och utveckla mig som person och hockeyspelare. Dom var mer på och hjälpte dom som tackat ja. Jag kände då att jag ville flytta hem och där kanske få testa på någon J20-match. Det var mer utvecklande.

Är du besviken över hur allt slutade i Timrå?
– Nej, lite kanske hur Timrå reagerade på slutet, men nu i efterhand är jag nöjd över det val jag gjorde.

Lukas Westerlund.Lukas Westerlund.Foto: Ronnie Rönnkvist

FICK A-LAGSDEBUTERA  

Nu blev det inte bara J20-spel i AIK Härnösand för Lukas Westerlund. A-lagets tränare, Peter Gradin, valde dessutom att plocka in honom i sju A-lagsmatcher. Där svarade han för två mål och totalt sex poäng. 

– Jajamän. Det var roligt och ett högre tempo, men det var en erfarenhet det också att få testa på.
– Peter var jättemålmedveten och ville utveckla mig både som person och hockeyspelare. Han lyfte verkligen fram mig och lät mig verkligen spela med dom bästa. På så vis var han en jättestor drivkraft för mig.

Vad tror du det betydde för din utveckling att så ung få chansen i seniorhockeyn?
– Jag tror det betydde mycket att få känna på det och se hur stor skillnad det är mellan senior- och juniorhockeyn.
– Den största skillnaden upplevde jag var farten och tempot. Man måste vara med hela tiden och det går inte att ligga på halvfart.

Peter Gradin.Peter Gradin.Foto: Ronnie Rönnkvist.

Förra säsongen fick Lukas Westerlund chansen i U16-landslaget, vilket innebar att han fick dra på sig landslagströjan för första gången och stå blå blålinjen och lyssna till den svenska nationalsången. 

– Det var en mäktig upplevelse och samtidigt en ära att få representera sitt land. Jag var stolt. Vi mötte Finland i ett trippelmöte.
– Att få känna av hur det är att spela internationell hockey var också en erfarenhet. Samma sak där, att det går fort och gäller att man verkligen är med. Det finns ingen tid att tänka och man måste ligga steget före hela tiden. Sedan tycker jag att det gick relativt bra och jag tog min roll.

MÄRKER SKILLNAD  

Nu väntar alltså spel i Skellefteå minst tre säsonger för 16-åringen från Härnösand. 

– Skellefteå har tagit väl hand om mig och det känns som att dom verkligen vill utveckla spelare. Jag gillar deras spelsätt och det verkar som att dom lägger mycket kraft på individuellt snack och att verkligen utveckla oss som ishockeyspelare, men även som personer.
– Jag flyttade upp till Skellefteå för en och en halv månad sedan. Jag har tränat på och förra veckan började även skolan. Det märks också att det är skillnad mellan en SHL-klubb och en klubb i Hockeyallsvenskan.
– Första tiden där har varit väldigt bra, jag trivs bra och blivit väl omhändertagen.

Du har chansen att draftas 2022, har du själv börjat fundera över det?
– Nej, inte så mycket. Draften är inget jag lägger så stor vikt vid idag. Jag fokuserar mest på den här säsongen och försöka utvecklas mer, avslutar Lukas Vesterlund med ett leende. 

FAKTA

Fem snabbfrågor med Lukas Westerlund

  • Vilket var Peter Gradins vanligaste ord under matcherna med Härnösand?
  • – Fokusera inte på domaren, fokusera på spelet.
  • Vad shoppar du helst i en affär?
  • – Det kan nog vara en drickayoghurt på ICA.
  • Senaste låten på din Spotify?
  • – Come & Go med Juice WRLD.
  • Vilka vinner en allsvensk final mellan Timrå och Modo?
  • – Jag måste ändå hålla på Timrå. Farsan har alltid hejat på Timrå sedan han var lite.
  • Vilken klubba använder du?
  • – Just nu använder jag en CCM AS 3. Lite ovant med CCM eftersom vi hade Bauer i Timrå, men det har känts okej.
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 05 december
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Luleå - Malmö SHL
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
19:45 Kloten - Servette National League
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 11 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Calgary Flames NHL
01:30 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Vancouver Canucks - Minnesota Wild NHL
15:30 Luleå - Brynäs SDHL
16:00 Modo - Leksand SDHL
21:00 St Louis Blues - Colorado Avalanche NHL
00:00 Florida Panthers - Seattle Kraken NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings NHL
måndag 12 december
01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals NHL
01:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Boston Bruins NHL
19:00 Västervik - Modo Hockeyallsvenskan
tisdag 13 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Dallas Stars NHL
01:00 Montreal Canadiens - Calgary Flames NHL
01:00 New York Rangers - New Jersey Devils NHL
01:30 Ottawa Senators - Anaheim Ducks NHL
02:00 Minnesota Wild - Edmonton Oilers NHL
02:00 St Louis Blues - Nashville Predators NHL
19:00 Djurgården - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:05 Frölunda - Skellefteå Champions Hockey League

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten