NHL

TV: ”Väldigt spänd på att se hur han kan bära laget”

ANNONS
Stanley Cup-slutspelet är äntligen igång och många hockeyälskare börjar långsamt hitta tillbaka till sig själva. HockeySveriges Rasmus Kågström är lika laddad och väljer här ut några lag och spelare att titta närmre på, däribland Colorado Avalanches fixstjärna. 
- Jag är väldigt spänd på att se hur Nathan MacKinnon kan bära laget, säger han. 

Många har längtat och saknat sin ishockey. Den första augusti inleddes Stanley Cup-slutspelet med kvalificeringsrundan, där totalt 16 lag slåss om åtta åtråvärda platser, fyra i respektive konferenskvartsfinaler.

För Henrik Lundqvists del blev det dock snabb sorti och Rangers-ikonen ser nu ut att ha gjort sin sista match för klubben.
- Situationen har inte förändrats och matchen häromdagen var nog sista gången vi fick se "Henke" i Rangerströjan, menar Rasmus Kågström som i intervjun även väljer ut kandidaterna till att slåss om Stanley Cup-bucklan samt vad han ser mest fram emot kommande dagar och veckor. 

Se hela videon i spelaren ovan

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM