ÖVRIGT

TV: "Sprang in nakna, med en hockeyhjälm, och köpte korv"

ANNONS
Denna gång är det den tidigare Tre Kronor-målvakten Eddie Läck som får svara på tio icke hockey-relaterade frågor. Här berättar han om sin största fobi, det pinsammaste han gjort och vilken fråga han skulle vilja ställa till sina hundar.


För att få ett litet avbrott i Corona-oron ringer Hockeysverige.se:s Kajsa Kalméus upp olika personer för att ställa frågor som absolut inte har med Corona – eller ens hockey – att göra. Här berättar den tidigare målvaktsstjärnan Eddie Läck bland annat om:

* Vilket som är hans favoritplagg i garderoben.

* Vad han skulle sakna mest om han inte hade tillgång till sin mobil.

* Vilken händelse han skulle vilja återuppleva.

Se intervjun med Eddie Läck i videospelaren ovan!


Den här artikeln handlar om: