LIVE

Se Sveriges bästa NHL-gamer i EU Connected-finalen

ANNONS
Den regerande svenske mästaren Henrik Eklund (eken45jr) i NHL 19 håller klassen även i årets upplaga av EA Sports spelserie. Nu är han i final i turneringen EU Connected i NHL 20 på Playstation 4 och får där möta högklassigt motstånd i form av finska proffset Hannes Kettunen (Hansulinho). 

Turneringen EU Connected anordnas av e-sportsajten NHLGamer.com tillsammans med ett annat finskt proffs - Erik "EKI" Tammenpää (I_Eki_I). 16 av Europas bästa spelare har deltagit i matcher en mot en genom ett gruppspel där de åtta bästa gått till slutspel. 

Vår svenske stjärna Henrik Eklund, som tog hem SCL (SM i NHL) i både 1v1- och 6v6-spel förra våren, slog ut just Tammenpää i semifinalen tidigare i veckan och kommer alltså lira final i EU Connected. 

För NHL-gamers är detta givetvis en prestigefylld turnering – med en prispott på 880 Euro, där vinnaren kammar hem 600 Euro. Finalserien liras idag fredag den 27 mars klockan 13 och sänds via Twitch. Serien är i bäst av fem matcher – så bered er på en mängd hockeygodis under eftermiddagen!

Se finalserien här via Hansulinhos Twitch:

Titta på livevideo från Hansulinho på www.twitch.tv

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL