Patrik Sylvegård bygger om sitt Malmö.
Foto: Bildbyrån
SHL

Sju spelare får lämna Malmö

ANNONS
Malmö Redhawks väljer att storstäda sin trupp inför den kommande SHL-säsongen.
Under tisdagsmorgonen meddelade klubben att sju spelare, inklusive NHL-inlånade Carl-Johan Lerby, kommer att lämna laget.

Tidigare har ett antal klubbar meddelat vilka spelare som inte kommer att stanna kvar till nästa säsong och nu är Malmö nästa lag att presentera vilka spelare som får lämna klubben.

TRE BACKAR OCH FYRA FORWARDS LÄMNAR

Under tisdagsmorgonen meddelade klubben att sju spelare från årets trupp nu lämnar laget. Spelarna det handlar om är backarna Niklas Arell och Tobias Ekberg samt forwardsspelarna Max GörtzHenrik HettaMatias Myttynen och Jesper Jensen.

– Vi vill rikta ett stort tack till killarna för deras insatser i Redhawksdressen och samtidigt passa på önska dem ett stort lycka till i sina fortsatta karriärer, säger sportchefen Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

"HAR ÄR VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA"

Även den från Calgary inlånade backen Carl-Johan Lerby lämnar klubben efter en säsong på lån i Malmö-klubben, något som backen själv bekräftade redan i helgen.

– Det ska bli väldigt spännande att följa Calles framfart där borta. Jag hoppas att han får en lång karriär i världens bästa liga, men han vet också att han är varmt välkommen tillbaka till oss, säger Sylvegård.

Samtidigt meddelar klubben att man inte tagit några beslut kring Frederik StormAxel Wemmenborn och Carl Persson.Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL