Darnell Nurse.
Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
NHL

Edmonton säkrar nyckelspelarens tjänster

ANNONS
Darnell Nurse och Edmonton Oilers är överens om ett nytt kontrakt. Under söndagen skrev backen på ett nytt tvåårsavtal värt 11,2 miljoner dollar.

Edmonton Oilers fortsätter att se över sitt hus inför kommande säsong. Nyligen skrev laget ett nytt fyraårskontrakt med forwarden Zack Kassian och på söndagen var det backen Darnell Nurse tur att krita på en förlängning.

25-åringen förlänger sitt avtal med två år, till och med säsongen 2021/22, och kommer att tjäna 5,6 miljoner per säsong. Kontraktet är totalt sett värt 11,2 miljoner dollar. I sitt nuvarande kontrakt tjänar han 3,2 miljoner dollar per säsong.

Nurse draftades av Oilers som sjunde spelare i draften 2013. Sedan dess har han gjort 334 matcher för klubben. I fjol satte han personbästa med 41 poäng på 82 matcher. I år har han stått för 24 poäng (4+20) på 55 matcher. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL