Magnus Nygren ser ut att stanna i Davos.
Foto: Imago sport
Europa

Uppgifter: Stjärnbacken nobbar SHL – stannar i Schweiz

ANNONS
Magnus Nygren uppgavs vara aktuell för en återkomst till Färjestad då det finns en klausul i hans kontrakt som gör det möjligt för honom att lämna innan den 31 januari. Enligt NWT ser det nu snarare ut som att Nygren stannar kvar i Davos.

Han har ryktats vara på väg tillbaka till SHL för spel i Färjestad under vintern. Nu kommer dock uppgifter som tyder på att Magnus Nygren blir kvar i Schweiz. 

Han hade en klausul i sin kontrakt som gjorde det möjligt för honom att lämna Davos för en annan klubb men då var han tvungen att skriva på för den nya klubben innan den 31 januari. Tidigare uppgifter har pekat på att Färjestad har skickat ett kontraktsförslag till Nygren som han har tagit emot. 

Enligt NWT ska "Nygga" dock välja att tacka nej till FBK:s anbud och istället stanna i Davos. 
– Jag har inga kommentarer i nuläget, säger backstjärnan själv till Nya Wermlands-Tidningen. 

Magnus Nygren är inne på sin tredje säsong i HC Davos och har även blivit assisterande kapten i klubben. 29-åringen var lagkapten för Färjestad innan han lämnade för spel i Schweiz och hade varit en populär värvning i Karlstad men FBK verkar alltså få ställa in siktet på andra värvningar. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL