Danny DeKeyser
Foto: Bildbyrån/ Gary A. Vasquez
NHL

Detroit-backen riskerar att missa resten av säsongen

ANNONS
Detorits back Danny DeKeyser ryggopererades efter en smäll han fick i matchen mot Vancouver den 22 oktober. Efter en bra prognos inledningsvis ser det nu ut som 29-åringen missar resten av säsongen. 

 Han kan mycket väl bli borta resten av säsongen, det är verkligheten vi får förhålla oss till, säger tränare Jeff Blashill. 

Detroit Red Wings har verkligen ingen rolig säsong i NHL och ligger hopplöst sist. Nu verkar det som man får klara sig utan backen Danny DeKeyser resten av säsongen då 29-åringen har fått komplikationer efter den ryggoperation han genomgick. Ett stort avbräck menar Jeff Blashill.

– Han kan mycket väl bli borta resten av säsongen, det är verkligheten vi får förhålla oss till, säger tränare Jeff Blashill till NHL.com och fortsätter: 

– När han är frisk är han vår toppback och i mitt tycke en av de mest underskattade backarna i ligan. Han har en stor påverkan på vårat lag.  

DeKeyser skadade sig den 22 oktober mot Vancouver och har missat Detroits senaste 26 matcher. I de åtta matcher han har varit med i har han stått för fyra assistpoäng. 


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM