Popovic utlånad på nytt
Foto: Bildbyrån/Tobias Sterner
HockeyAllsvenskan

Björklöven-spelaren utlånad – för andra gången den här säsongen

ANNONS
Efter att ha varit utlånad till Hockeyettan-klubben Teg blir nu Björklöven-backen Alexander Popovic utlånad till nästa klubb i Hockeyettan. Ny klubbadress blir Örnsköldsvik. 

Den 18-åriga backen Alexander Popovic har verkligen haft en händelserik säsong. Efter att ha börjat säsongen i Björklöven var han ombytt i åtta matcher utan att spela en enda minut hos de Hockeyallsvenska serieledarna. Det gjorde att klubben valde att låna ut honom till hockeyettan-klubben Teg

I Teg hjälpte Popovic klubben att ta sig vidare till Allettan och stod för tre assistpoäng på 15 matcher.  Björklöven meddelade tidigare idag på sin hemsida att backen nu är klar för en ny klubb. 18-åringen lånas tills vidare ut till Örnsköldsvik som spelar kvar i Hockeyettan norra efter jul då man inte kvalificerade sig till Allettan.


Den här artikeln handlar om: