Sök
NHL-coachen
NHL-coachen

Redaktionens val – så ser våra lag ut i NHL-coachen

Fantasytävlingen NHL-coachen är tillbaka för alla Hockeysverige Plus-abonnenter. Här tar redaktionsmedlemmar på hockeysverige.se ut sina lag och motiverar sina val av spelare.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NHL-COACHEN 2020!

Det har dragit ihop sig till start av årets upplaga av NHL-coachen för alla Hockeysverige Plus-abonneter. Här har delar av hockeysverige.se:s redaktion delat med sig av sina lag inför tävlingen. Du kan mäta dig med dem genom att gå med i ligan som heter Hockeysverige.

MÅNS KARLSSON

Spelare som haft lite tyngre säsonger, men spelar högt upp i hierarkin och har potential att öka sin produktion. Det är ett närmast genomgående tema i Knutby IF, säsongen 2019/2020.

Samtliga sex spelare i laget har potential att vara sitt lags ledande spelare, men egentligen är det bara en av dem som verkligen levt upp till förväntningarna. Med andra ord har jag tagit vissa risker i mitt lagbygge men det är det som händer efter jul som räknas i slutändan.

Målvakt:
Joonas Korpisalo, Columbus – 2,5 miljoner
En snorbillig förstemålvakt som står i ett helt okej lag. Columbus kommer knappast spela slutspel men de har ändå ett stort intresse att spela Korpisalo eftersom han ser ut att kunna vara den målvakt de satsar på inför framtiden också.

Får spela massor.

Backar:
Shayne Gostisbehere, Philadelphia – 2,4 miljoner  
Tyson Barrie, Toronto – 3,5 miljoner
Här har vi två av NHL-säsongens stora back-besvikelser. Men det går inte att komma ifrån att det här är två av världens bästa renodlade offensiva backar. Därför säger jag bara: SLÅ TILL! Du kommer aldrig få Gostisbehere och Barrie så här billigt igen.

Ska vi göra en Tage Danielsson och snackade om sannolikhetsläran är det mer sannolikt att dessa båda herrar ökar sin produktion och sitt värde, än sänker detsamma.

Forwards:
Nathan MacKinnon, Colorado (C) – 4,6 miljoner
Clayton Keller, Arizona – 2,2 miljoner
Dylan Larkin, Detroit – 2,8 miljoner
Här har vi förstås den store superstjärnan, Nathan MacKinnon. Enligt mig är det smartare att ta honom än exempelvis Connor McDavid. De lär nämligen hålla ungefär samma produktionstakt, men MacKinnon är några hundra tusen billigare vilket ger dig chansen att bygga ett bättre lag runtomkring. Han är förstås lagkapten för det här laget.

Keller är en skottmaskin som förmodligen kommer göra fler mål. Han har haft dålig utdelning på målkontot det senaste året men spelar i en ledande roll i Arizona och känslan är att det borde lossna. Ett riktigt fynd på pappret!

Dylan Larkin kostar bara 2,8 miljoner dollar och även om både han och Detroit gått tungt är det omöjligt att Larkin inte kommer vakna. Det han helt enkelt inte gå sämre, vare sig för honom eller laget, under säsongens andra halva. Jag blir inte förvånad om han snittar närmare en poäng per match härifrån och in i mål. Larkin är dessutom Detroits stora stjärna så han kommer få massor med chanser att vakna till liv.

Coach: 
Alain Nasreddine, New Jersey – 2 miljoner
New Jersey har varit säsongens flopplag och jag kör med samma devis här som för flera av mina spelare: Det finns bara en riktning och den går uppåt. Prisvärd coach, även om han inte lär göra några underverk med New Jersey. Ska du spara in någonstans är det dock på coachen.

Shayne Gostisbehere – ett fynd?Shayne Gostisbehere – ett fynd?Foto: All Over Press

ANTON EDMAN

Målvakt:
Alexandar Georgiyev, New York Rangers – 2,3 miljoner 

Backar:
Charlie McAvoy, Boston – 2,0 miljoner
Shayne Gostisbehere, Philadelphia – 2,4 miljoner

Forwards:
Connor McDavid, Edmonton (C) – 5 miljoner
Brad Marchand, Boston – 4,8 miljoner
Alex Tuch, Vegas – 1,5 miljoner

Coach:
Alain Nasreddine, New Jersey – 2 miljoner

Motivering: Connor McDavid är inget val. Han bara måste in i mitt lag. Efter det fyller jag på med Brad Marchand som också är en poänggaranti. Dessa två får utgöra stommen och tar upp en stor del av budgeten och bara måste leverera. Jag fyller ut forwardbesättningen med Alex Tuch som till sitt pris känns som ett fint fynd. Det är ont om pengar så backparet blir budget i form av Charlie McAvoy och Shayne Gostisbehere som också känns prisvärda och offensiva. Rangers Alexandar Georgiev får vakta målet då pengarna nu helt börjat ta slut och jag lägger krutet offensivt. Devils coach Alain Nasreddine för förtroendet i båset, för hans lag måste väl kunna göra en bättre andra halva av säsongen?

Connor McDavid.Connor McDavid.Foto: Perry Nelson-USA TODAY Sports

KAJSA KALMÉUS

Övergripande strategi:
Jag tror att jag en säsong, för längelängelängesedan, faktiskt kom topp tio i någon av de Fantasyligorna jag ställde upp i. Jag minns inte när och inte varför det gick så bra, och ända sedan dess har allt jag gjort i fantastyväg varit att smutsa ner det där fina minnet med bedrövliga resultat. Därför är min strategi enkel i årets upplaga av NHL-coachen. Magkänsla. Och Connor McDavid.

Målvakt:
Darcy Kuemper, Arizona – 2,9 miljoner
För att ha råd med forwardsstjärnan var jag tvungen att dra ner på annat. Målvaktssidan till exempel. Men Arizona tuggar på i Pacific och Darcy Kuemper har en hel del segrar i bagaget och håller sig för det mesta runt 2 insläppta per match. Han får stå mycket och så var han billig.

Backar
John Carlson, Washington – 5 miljoner
Det kändes oundvikligt på något sätt. Jag låter John Carlson rida vidare på sin våg så länge han kan och vill och låter honom vara min stjärnback.

Deryk Engelland Vegas – 1,5 miljoner
Här kommer det trixiga. Det finns inte mycket pengar att spela med när man har två dyrgripar som Carlson och McDavid i laget. Så jag försökte hitta någon som jag vet inte kommer försvinna till AHL, och som är i ett lag som har en någorlunda bra säsong. Med det sagt är jag inte helt spikad på Engelland. Istället är jag är lite sugen på att byta ut honom mot Islanderstalangen Noah Dobson som verkar få spela sin tionde match inom den närmsta tiden i Nick Leddys frånvaro. Så här kan det ske en förändring innan första fantasymatchen spelas.

Forwards:
Valerij Nitjusjkin, Colorado – 1,3 miljoner
Här har vi en forward som har en stark trend senaste omgångarna, och spelar i ett ånglok till lag. För ynka 1,3 miljoner är jag ruggigt nöjd med den här kompletteringen till nedan presenterade rekrytering. 

Connor McDavid (C), Edmonton – 5 miljoner
Motivering överflödig.

Clayton Keller, Arizona – 2,2 miljoner
FYND! Han har gjort nästan lika många poäng som Arizonas poängbäste Nick Schmaltz, men kostar 1,3 miljoner mindre! Clayton Keller gör inte mängder med mål, men matar assistpoäng i powerplay. 

Coach:
Alain Nasreddine, New Jersey – 2 miljoner
Ja, coachen liksom målvakten var något jag sparade in på. New Jersey har haft en bedrövlig start på säsongen, och det har inte blivit bättre sedan nye, tillfällige coachen Alain Nasreddine tagit över. Men jag chansar här! Tänk om det skulle vända nu, och han skulle vinna några matcher i rad här i början? Hade ju varit fantastiskt trevligt. Om inte får jag göra snabba förändringar inom en snar framtid. Men det tar vi då.

*Kan vi alla inte bara ställa oss upp och ge en stor applåd till mitt lagnamn? Aldrig känt mig mer i kontakt med min hemstad.
PS: Har även en egen liga – Kexligan. Joina gärna!

Darcy Kuemper – en Vezina-kandidat?Darcy Kuemper – en Vezina-kandidat?Foto: Brad Penner/USA Today

PETER EKHOLM

Jag försökte mig på ett jämnt lag, spelare som kanske inte levererar dagligen, men med en jämn takt. Det borde på sikt ge framgång. Tänk bara på St. Louis Blues förra säsongen!

Målvakt:
Darcy Kuemper, Arizona – 2,9 miljoner
Går i tandem med Antti Raanta, men är riktigt bra när han spelar.

Backar:
Brady Skjei, New York Rangers – 3,3 miljoner
Rangers har ligans mest offensivt bidragande så här långt. Då är det klart att en ska vara med.

Charlie McAvoy, Boston – 2 miljoner
Sist in. Går helt på potential här. Eftersom han snittar mest istid av Bruins backar så får jag hoppas att han snart spricker sin målnolla för säsongen. 

Forwards:
Victor Olofsson, Buffalo – 2,7 miljoner
Har nyckelroll i Sabres som jag tror kommer bli bättre och bättre. Olofsson spelar PP, ska vara den som skjuter så det lär trilla in en hel del påsar från svensken.

Alex Killorn, Tampa Bay (C) – 3,3 miljoner
En doldis, men som bidrar med secondary scoring i Tampa. När laget nu går lite knackigt kommer spelare som Killorn att behövas för att slutspel ska bli verklighet. Får också kaptensbindeln med tanke på vilka potentiella spelare han får ha runt omkring sig.

Jack Hughes, New Jersey – 2,5 miljoner
Devils säsong går … sådär. Slutspel känns långt bort och då borde det vara läge att ge draftettan allt mer istid. Med istid kommer självförtroende och med det kommer poäng. Hoppas jag.

Coach:
Geoff Ward, Calgary – 3,2 miljoner
Har fått igång Flames och har ännu inte förlorat. Chansar, men känner jag mig själv rätt lär Flames börja förlora lagom till det här drar igång...

John Carlson – mot 100 poäng?John Carlson – mot 100 poäng?Foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports

UFFE BODIN

Målvakt:
Darcy Kuemper, Arizona – 2,9 miljoner
Billig penning att lägga på en av NHL:s bästa målvakter den här säsongen. Kuemper har storspelat för stabila Arizona och känns som en Vezina Trophy-kandidat. Han är given här.

Backar:
John Carlson, Washington (C) – 5 miljoner
Backar som gör poäng kan bli oändligt värdefulla i den här tävlingen. Just nu är ingen hetare än John Carlson. Han har fortsatt att leverera match eller match och ser ut att kunna bli den första backen på närmare 30 år att göra 100 poäng i NHL. Som kapten kommer han att utgöra navet i det här laget.

Matt Grzelcyk, Boston – 2,5 miljoner
Intill Carlson behövs ett billigt men potentiellt produktivt komplement. Torey Krug är Bruins toppback, men bakom honom är Grzelczyk ett gångbart alternativ som kommer att spela en del powerplay. I Sjövad Crusaders väljer vi honom framför mer defensive lagkamraten Charlie McAvoy.

Forwards:
Clayton Keller, Arizona – 2,2 miljoner
Keller har inte levererat enligt förväntningarna, men sätts ideligen i en position att lyckas. Förr eller senare borde det ge utdelning. Hans låga prislapp i kombination med hans potentiell gör honom värd att chansa på.

Aleksander Barkov, Florida – 4 miljoner
Ingen stor målskytt, men en poängmakare av stora mått mätt. Är på väg mot en lika produktiv säsong som i fjol. Och bör kunna fixa fler mål under andra halvan av säsongen. 

Dillon Dubé, Calgary – 1 miljon
Sjövad Crusaders behöver ett billigt men potentiellt produktivt komplement till sina stjärnor. I Calgary hittar vi tidigare JVM-kaptenen Dillon Dubé, som har varit en injektion i laguppställningen sedan han kallades upp från AHL. För den prislappen är han värd att chansa på.

Coach:
Bruce Boudreau, Minnesota – 2,3 miljoner
Satsa alltid på en billig coach, är ett av mina mantran i den här tävlingen. Här finns ett skapligt attraktivt alternativ i Boudreau, som tycks ha fått Wild på rätt köl. Inte optimal, men det bästa som marknaden har att erbjuda.

Nathan MacKinnon.Nathan MacKinnon.Foto: Jeff Curry-USA TODAY Sports

RASMUS KÅGSTRÖM

Målvakt:
Alexandar Georgiyev, New York Rangers – 2,3 miljoner
Detta kanske är Tomtebo IF:s allra svagaste lagdel, men pengarna började sina och någon stackare ska ju stå mellan stolparna också. Valet föll på Alexander Georgieyev som trots allt stått för fina insatser när han avlastat Lundqvist under säsongen och förhoppningsvis kan han skrapa ihop lite poäng i alla fall åt det här laget.

Backar:
John Carlson, Washington Capitals (C) – 5 miljoner
45 poäng på 33 matcher den här säsongen. Behöver kanske inte säga mycket mer än så.

Charlie McAvoy, Boston Bruins – 2 miljoner
Här finns det en hel del outnyttjad potential, är känslan. Får mycket förtroende i Boston och förr eller senare måste väl poängen börja trilla in i lite raskare takt?

Forwards:
Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche – 4,6 miljoner
Gör lite som han vill därute på isen och öser på sedvanligt vis in poäng för sitt Avalanche. Det är MacKinnon och Carlsons framgångar som Tomtebo IF vilar på.

Clayton Keller, Arizona Coyotes – 2,2 miljoner
Jag hade personligen högre förväntningar på Keller den här säsongen, men med den offensiva uppsida som finns i honom känns 2,2 miljoner som en summa värd att satsa i hopp om att det ska lossna lite för den amerikanske forwarden. 

Alex Tuch, Vegas – 1,5 miljoner
På förhand känns Tuch som den stora ”stealen” i det här lagbygget. För bara 1,5 miljoner får jag in en spelare som har potential att stå för en hel del poäng och som under säsongen snittat över en halv poäng per match. Det MÅSTE ses som en bra deal, med tanke på den blygsamma prislappen.

Tränare:
David Quinn, New York Rangers – 2,4 miljoner
Sist in i lagbygget. Lär väl ta helt okej med segrar under säsongen, men det är inte på tränarpositionen Tomtebo IF ska skörda sina framgångar.


Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten