Charlie Coyle och Chris Wagner
Foto: Bildbyrån/Greg M. Cooper
NHL

Boston förlänger med duon

ANNONS

Bostons general manager Don Sweeney meddelar att klubben har förlängt kontraktet med både Charlie Coyle och Chris Wagner, det skriver Boston på sin hemsida

Charlie Coyle skriver på ett sexårsavtal med klubben som ger honom $5,25 miljoner i lönetaksträff medan Chris Wagner i sin tur skriver på ett treårsavtal med $1,35 miljoner i lönetaksträff.  

Coyle har hittills i år har varit en stark kraft för Boston utöver deras stjärnformation med David Pastrnak  Patrice Bergeron och Brad Marchand. 27-åringen som kom till Boston från Minnesota förra säsongen, i en trejd där Ryan Donato gick åt motsatt håll, har gjort 14 poäng (5+9) på 25 matcher hittills i år. Wagner som vanligtvis figurerar i Bostons fjärdekedja har i år gjort fem poäng (1+4) på 24 matcher. 

Påverkar det stjärnbackens framtid?

Det återstår dock en fråga som många Bostonanhängare vill ha löst så fort som möjligt. När skriver Torey Krug på sin förlängning? Påverkar de här nya kontraktet som Coyle och Wagner skrivit på Krugs framtid i Boston, vi får se hur Don Sweeney gör med sitt lagbygge. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL