Dennis Hall, här i bakgrunden, lämnar Olten.
Foto: Marc Schumacher/freshfocus
Europa

Svenske tränaren lämnar Schweiz: "Måste ta hand om hälsan"

ANNONS
Svenske tränaren Dennis Hall lämnar sitt uppdrag som assisterande tränare i schweiziska Olten. 30-åringen kommer att återvända till Sverige för att ta hand om sin hälsa.an till Oltner Tagblatt enligt Swisshockeynews.ch.

Inför den här säsongen stod det klart att 30-årige Dennis Hall skulle lämna sitt tränarjobb i Borlänge för att bli assisterande tränare åt Fredrik Söderström i den schweiziska andradivisionsklubben EHC Olten.

Ett par månader in på jobbet står det nu klart att Hall lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Anledningen till avskedet ska vara att 30-åringen mått dåligt den senaste tiden, en situation som nu blivit ohållbar.
– Jag har kämpat hårt för att fortsätta, speciellt då jag jobbat med Fredrik Söderström. Både laget och klubben har varit jättebra, men jag måste erkänna för mig själv att jag inte kan fortsätta med det här längre. Jag måste ta hand om hälsan, säger Hall till Oltner Daglbatt enligt Swisshockeynews.

I Sverige har Hall tidigare tränat Borlänge i Hockeyettan samt Huddinges J20-lag.

Den här artikeln handlar om: