Niklas Fogström blir kvar i Mora.
Foto: Petter Arvidsson/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

SHL-meriterade veteranen förlänger med Mora

ANNONS
För två och en halv vecka sedan skrev Niklas Fogström på ett korttidsavtal med sin tidigare klubb Mora. Nu står det klart att finländaren stannar i klubbens tills vidare.

Efter sju år på andra håll stod det för två och en halv vecka sedan klart att Niklas Fogström var klar för en återkomst till Mora IK. 

"TVÅ VECKOR ÄR KORT TID"

Fogström, som spelade fyra säsonger i klubben i Hockeyallsvenskan mellan 2009 och 2012,  har hunnit göra sex poänglösa matcher med klubben under det korttidskontrakt han skrev på med klubben. 

Nu står det klart att 37-åringen blir kvar i dalaklubben tillsvidare, då Mora under fredagsförmiddagen meddelade att man förlängt Fogströms kontrakt.
– Vi tycker att han tillför mycket till gruppen i sin ledarroll. Han är en bra kille som får med sig de andra spelarna. Och vi vill ge honom lite mer tid att utveckla sitt spel på isen. Två veckor är kort tid, säger Moras sportchef Peter Iversen till DT.

"DET KAN BLI HELA SÄSONGEN"

Kontraktet gäller tills vidare, men Iversen stänger inte dörren för att Fogström kan stanna i laget säsongen ut.
– Det handlar förstås om att vi ska komma överens ekonomiskt också, men det kan bli länge, det kan bli hela säsongen. Vi får se, säger han.

Fogström har tidigare spelat sex SHL-säsonger med Luleå, Linköping och Färjestad. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL