Mikael Johansson.
Foto: Icon Sportswire
HockeyAllsvenskan

Tidigare SHL-stjärnan på väg till Hockeyallsvenskan

ANNONS
Bortsett från 13 matcher med Brynäs förförra säsongen har Mikael Johansson tillbringat de två senaste åren utomlands. Nu kan han vara på väg tillbaka till Sverige – och Hockeyallsvenskan, skriver Mr. Madhawk.

Mikael Johansson var en väletablerad stjärna i SHL för bara några år sedan. Säsongen 2015/16 svarade han för 40 poäng för Färjestad, men därefter har det gått trögare för värmlänningen.

Inte minst har skador satt käppar i hjulet för hans framfart. Senaste säsongen begränsades han till 21 matcher för Langnau i schweiziska ligan och under hösten har han saknat ny klubbadress på grund av skada.

Men nu finns en comeback i sikte. Och den kan mycket väl komma att ske i Hockeyallsvenskan med Bik Karlskoga. Enligt Mr. Madhawk ska 34-åringen träna med klubben.
– Han ska komma igång från en höftskada i första hand. Sedan får vi se när spel kan bli aktuellt, säger agenten Johan Finnström. till Expressen-bloggaren. 

Mikael Johansson svarade för ett mål och elva poäng i schweiziska ligan i fjol. Säsongen dessförinnan hade han tre assist på sina 13 matcher med Brynäs innan det blev spel Davos och sedermera Langnau.

Den här artikeln handlar om: