Oscar Alsenfelt är spelare som gör skillnad mellan fiasko och succé för Malmö Redhawks.
Foto: Bildbyrån/Mathilda Ahlberg
SHL

Malmö Redhawks: Mot kvartsfinal – med gnet och målvaktsspel av högsta klass

Uträknade inför förra säsongen – blev sexa i grundserien och gick direkt till kvartsfinal.
Uträknade inför den här säsongen också. Men Uffe Bodin är inte så negativt inställd till Malmö Redhawks som många andra. Han tror att Peter Anderssons manskap kommer att gneta till sig framgång igen.
 Mycket tack vare sin målvakt.

Efter två raka semifinalplatser tog det stopp i kvartsfinalen för Malmö Redhawks förra säsongen. Inte helt orimligt då man ställdes mot blivande svenska mästarna Frölunda. Precis som man under de två föregående åren ställts mot blivande mästarna HV71 (2017) och Växjö (2018) när man åkte ut ur semifinalsspelet.

Säsongen 2018/19 får ändå ses som en framgång för skåningarna. På förhand tillhörde de ett av SHL:s mer uträknade lag och lyckades ändå ta en sjätteplats i grundserien, vilket innebar en direktplats till kvartsfinal.

Nu har man till stora delar samma lag som i fjol, men har spetsat forwardssidan med den allsvenske poängkungen Nicolai Meyer och backsidan med den rutinerade landsmannen till Meyer, Jesper Jensen Aabo.

Är få förändringar och kontinuitet detsamma som fortsatta framgångar för ett, ånyo, uträknat Malmö?

bb190823bb348-1-1568227612.jpgKonstantin Komarek.Foto: Gepa Pictures/Andreas Pranter

POÄNGKUNGEN

Konstantin Komarek

Efter att ha visat potentialen under en längre tid exploderade Komarek och gjorde 39 värdefulla poäng för Malmö i fjol. Den kreative österrikaren kommer förhoppningsvis att få bra uppbackning från allsvenske poängkungen Nicolai Meyer, som tar klivet upp i SHL för första gången. På pappret ser Malmö faktiskt bättre ut offensivt än förra säsongen, men det utan att ha tillräckligt många vapen för att kunna vinna matcher på offensiv slagstyrka.

MÅLVAKTSETTAN

Oscar Alsenfelt

Ska man peka ut själva navet i Malmös chanser till framgång finns det mellan stolparna. Oscar Alsenfelt kan krasst sett vara skillnaden mellan en topp sex-placering och missat slutspel. Han är en av ligans bästa målvakter och tillika en spelare som bör finnas med i MVP-diskussionen varje år. För ska man utse en spelare i hela ligan som betyder mest för sitt lag skulle jag peka på Alsenfelt. Som målvakt tycks han bara bli bättre med arbetsbördan och starkare i utsatta lägen. För mig är det något som talar för att Malmö inte kan underskattas.

BACKESSET

Carl-Johan Lerby

Genombrottet kom i fjol och ledde till ett NHL-kontrakt med Calgary Flames – med en genomtänkt utlåning till Malmö den här säsongen. Carl-Johan Lerby är på rätt väg i karriären och bör kunna ta ett ännu större ansvar i Redhawks försvar den här säsongen. Skickligheten för att bidra med 30 poäng från en backplats finns där, men det är defensivt som 22-åringen behöver ta de största stegen om han ska lyckas i Nordamerika. Ska vara en landslagsspelare innan säsongen är över.

PROFILEN

Emil Sylvegård

En av de bästa spelarna i SHL på att skapa rubriker, både med hjälp av munnen och sitt fysiska spel. Under förra säsongen visade Sylvegård att han är mer av en powerforward än en brunkare. Satte personbästa med 23 poäng och hade bara 34 utvisningsminuter i grundserien. Det ledde till en hel del landslagsspel med Tre Kronor. Den här säsongen förväntas han ta ytterligare ett kliv för Malmö och vara ännu mer av en ledande spelare. 

FRÅGETECKNET  

Jesper Jensen

Vilken Jesper Jensen är det egentligen jag syftar på? Jo, centern. Han gjorde en monstersäsong för Brynäs 2016/17, men har dalat ordentligt sedan dess. I fjol fick han bara ihop tio poäng på 36 matcher, fick lämna Brynäs för Skellefteå och uppmärksammades mest för ett par minst sagt fula tacklingar. Kan han studsa tillbaka i Malmö och få rätsida på karriären, eller har tåget gått?

GENOMBROTTSMANNEN

Emil Molin

Molin är på sätt och vis ett nyförvärv för. Förra säsongen begränsades han till tio matcher på grund av skada. Har haft lite skadebekymmer även på försäsongen, men ska förhoppningsvis vara tillbaka inom kort. När han spelar bör han få en framskjuten roll i laget och möjligheten att visa upp skickligheten som ledde till att han blev allsvensk poängkung 2017/18. Får Molin vara frisk tror jag att han är god för 30 poäng. Minst.

COACHEN

Peter Andersson

Känslomässigt engagerad och bestämd. Peter Andersson har visat sig vara en tränare med förmågan att få ut väldigt mycket av sina spelare. Malmö kommer inte att vara SHL:s skickligaste lag den här säsongen heller. Men Anderssons närvaro gör att de sannolikt kommer att vara ett av de mest svårspelade. Det är kort och gott inte kul att möta Malmö Redhawks. Mycket tack vare Anderssons höga kravbild för spelarna i Malmö.  

PROGNOSEN  

Det borde inte funka, men gör det ändå på något sätt.

Jag som är intresserad av det man slarvigt kallar avancerad statistik borde skaka på huvudet åt ett lag som Malmö Redhawks. För de underliggande siffror som laget visade upp senaste säsongen var allt annat än representabla. Bara bottenlagen Linköping, Brynäs, Mora och Timrå hade en färre andel av avsluten i sina matcher förra säsongen. Det borde ha borgat för en låg placering. 

Likväl slutade Malmö sexa i tabellen och behövde inte ens kvala för att ta sig till kvartsfinal.

Är det ett bevis för att statistiken är humbug? 

Inte alls. 

Det finns logiska förklaringar till att Malmö klarat av att överträffa sina underliggande siffror. Och det handlar inte helt överraskande mycket om målvaktsspel. I fjol hade Malmö högst räddningsprocent av samtliga lag i ligan i spel fem mot fem. 

Oscar Alsenfelt gjorde, som vanligt, en enorm skillnad. Och det tror jag att pågarnas keeper gör den här säsongen också. 

Han ser dessutom ut att få bättre understöd framåt. Jag tror framför allt att spelare som Nicolai Meyer och Emil Molin kommer att kunna bidra till det. Av den anledningen, och att jag har ett stort förtroende för Peter Andersson som tränare, ser jag Malmö som ett lag för övre halvan, före lite mer upphaussade lag som Rögle och Örebro.

Malmö är ett kvartsfinallag för mig.

IN OCH UT   

Nyförvärv: Lars Volden, mv, Pantern, Matias Lassen, b, Pantern, Adam Ollas Mattsson, b, Stockton, Jesper Jensen Aabo, b, Jokerit, Jesper Jensen, fw, Skellefteå, Nicolai Meyer, fw, Södertälje.

Förluster: Cristopher Nihlstorp, mv, Graz, Anton Mylläri, b, Linköping, Anton Öhman, b, Modo, Per Ledin, fw, klubblös, Kim Rosdahl, fw, Modo, Marcus Sylvegård, fw, Växjö. 

ishockey-shl-hv71-malmo-redhawks-1562183890.jpegEmil Sylvegård.Foto: Bildbyrån/Mathias Bergeld

MALMÖ REDHAWKS TRUPP 2019/20  

MÅLVAKTER


31) Lars Volden
69) Oscar Alsenfelt "A"

BACKAR


3) Malte Setkov
7) Marcus Björk
12) Linus Cronholm
14) Carl-Johan Lerby
16) Matias Lassen
28) Jens Olsson
42) Niklas Arell
44) Jesper Jensen Aabo
50) Tobias Ekberg
73) Adam Ollas Mattsson

FORWARDS


8) Johan Olofsson
9) Frederik Storm
15) Axel Wemmenborn
17) Max Görtz 
20) Henrik Hetta "A"
22) Lars Bryggman
23) Christoffer Forsberg
24) Emil Molin
40) Jesper Jensen
51) Emil Sylvegård "A"
63) Fredrik Händemark "C"
67) Konstantin Komarek
72) Nicolai Meyer
95) Carl Persson

Tränare: Peter Andersson

UFFE BODINS SHL-RANKING

1) Frölunda HC: Götaplatsen tur och retur? 

2)

3) Djurgårdens IF: En guldkandidat – om målvaktsspelet funkar

4) Färjestads BK: SHL:s bästa offensiv – men vem täcker tomrummet?

5) Luleå Hockey: Finska guldduon – den saknade pusselbiten?

6) Malmö Redhawks

7)  HV71: Laget har liret – men har de avslutarna?

8) Brynäs IF: Obalans i bygget – men x-faktorerna kan ge ett lyft

9)

10)


11)

12) Linköping HC: Nödvändig omstart – blir det Berts bryderi?


13) Leksands IF: Hårdsatsande nykomling – som får slåss för sin SHL-plats?

14) IK Oskarshamn: Ingen slagpåse – men hur ska de orka hela vägen?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 20 mars
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
00:00 Detroit Red Wings - Florida Panthers NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators NHL
tisdag 21 mars
02:00 Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks NHL
02:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks NHL
03:30 Los Angeles Kings - Calgary Flames NHL
17:30 Tappara - KooKoo Liiga
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Örebro - Timrå SHL
19:30 Malmö - Brynäs SHL
20:00 Lugano - Servette National League
00:00 New York Rangers - Carolina Hurricanes NHL
00:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
00:00 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 New Jersey Devils - Minnesota Wild NHL
00:00 Philadelphia Flyers - Florida Panthers NHL
00:00 Buffalo Sabres - Nashville Predators NHL
00:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets NHL
00:30 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 22 mars
01:00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes NHL
01:00 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
01:30 Dallas Stars - Seattle Kraken NHL
03:00 Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames NHL
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten