Policy

Hockeysveriges cookie-policy

ANNONS

Introduktion

Vi tror på att vara transparanta med våra användare om hur vi samlar in och använder deras data. Om du vill veta mer om detta och oss som datakontrollanter kan du läsa vår integritetspolicy.

Denna cookiepolicy syftar till att göra det tydligt för webbplatsanvändare ("du") hur, när och varför vi använder cookies.

För information om hur man tar bort eller blockerar cookies, se avsnittet Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar? nedan. Innan du vidtar åtgärder angående cookies rekommenderar vi dig dock att du läser denna policyn.

Vilken information hittar du i denna policyn

Vår användning av cookies

Om cookies

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Väsentliga cookies

Preferenser- och funktionalitet cookies

Analytic-cookies

Marknadsföringscookies

Tredjeparts-cookies

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Ändra webbläsarinställningar

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Variationsklausul

Vår användning av cookies

Alla webbläsare som besöker vår webbplats kommer att få cookies från oss. Om den mån av cookies vi använder oss av inte är absolut nödvändiga för tillhandahållandet av denna webbplats kommer vi att be dig att godkänna vår användning av cookies när du först besöker vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats eftersom vi önskar att alla våra användare ska ha den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen. Information som tillhandahålls via cookies gör det möjligt att optimera din upplevelse.

Cookies innehåller vanligtvis inte information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till informationen lagrad i och erhållen från cookies. I vår integritetspolicy kan du ta reda på mer om vilka personuppgifter som rör våra användare som behandlas.

Om cookies

Cookies är små textfiler som placeras på din enhet av de webbplatser som du besöker. Det gör det möjligt för webbplatsen att komma ihåg dina handlingar och inställningar (som din inloggning, språk, teckensnitt och storlek och andra visningsinställningar) under en tid, så att du inte behöver fortsätta att ange dem igen när du kommer tillbaka till webbplatsen eller bläddra från en sida till en annan. Användningen av cookies hjälper dig att navigera mellan sidor effektivt, hjälper dig att komma ihåg dina preferenser och förbättra din surfupplevelse på andra sätt. Cookies kan också bidra till att marknadsföringen du ser online är mer relevant för dig och dina intressen.

Annan teknik, inklusive data som vi lagrar i din webbläsare eller enhet, identifierare associerade med din enhet och annan programvara används för liknande syften. I denna policy hänvisar vi till alla dessa teknologier som “cookies”.

Cookies kan klassificeras efter deras livslängd, domänen till vilken de tillhör och lagringsplatsen.

Genom livslängd är cookies antingen:

 • sessions cookies som raderas när användaren stänger ner webbläsaren - session cookies håller bara så länge som sessionen (vanligtvis det aktuella besöket på en webbplats eller en webbläsarsession).
 • beständiga cookies som finns kvar på användarens dator / enhet under en fördefinierad tidsperiod (såvida den inte raderas av användaren före utgångsdatumet). Beständiga cookies hjälper oss att känna igen dig, så det är lättare att återvända till vår webbplats eller interagera med vår tjänst utan att behöva logga in eller ändra dina inställningar varje gång. När du har loggat in stannar en beständig cookie i din webbläsare och läses igen när du återvänder till vår webbplats.

När det gäller den domän som den tillhör, finns det antingen:

 • cookies från första part som ställs in av webbservern på den besökta sidan och delar samma domän eller
 • tredjepartscookies lagras av en annan domän till den besökta sidans domän. Detta kan hända när webbsidan refererar till en fil, till exempel JavaScript, som ligger utanför dess domän.

Med hänsyn till var cookies lagras finns det:

 • Webbläsar-cookies som skickas av en webbplats och lagras i användarens webbläsare. Webbläsar cookies lagrar mindre än Flash-cookies och endast webbläsaren där kakorna lagras får åtkomst till dem.
 • Flash-cookies är kända som lokala delade objekt och de skiljer sig från webbläsarcookies på grund av mängden, typen och sättet på som informationen lagras. De lagras utanför webbläsaren och de kan komma åt av flera webbläsare på samma dator.

För mer information om cookies, besök information www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Vilka cookies använder vi och vad är deras syfte?

Vi använder alla sorter av cookies som har förklarats ovanför. En detaljerad beskrivning av våra cookies, deras funktioner och källor kan hittas nedan.

Väsentliga cookies

Väsentliga cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera effektivt. De hjälper till att göra webbplatsen användbar genom att möjliggöra grundläggande funktioner som sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Denna typ av cookies kan användas för att skydda och påskynda vår webbplats genom att automatiskt optimera leveransen av vårt innehåll. Det är så här du får de snabbaste sidor belastnings tiderna och den bästa prestandan av webbplatsen. Väsentliga cookies kan också användas för säkerhetsskäl och för att identifiera våra betrodda besökare. De kan filtrera bots och skilja dem från legitima användare och förhindra någon form av skräppost på vår webbplats.

Dessa cookies motsvarar inte något användarens ID i vår webbapplikation, och cookies lagrar inte heller någon personlig identifierbar information. Vi rekommenderar att du inte stänger av dessa cookies. Om du ställer in din webbläsare att blockera eller varna dig om dessa cookies, ska du vara medveten om att vissa delar av webbsidan kanske inte fungerar efter det.

Preferenser- och funktionalitetscookies

Preference cookies gör det möjligt för en webbplats att komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen uppträder eller ser ut, som det språk som du föredrar eller regionen du befinner dig i. De kan också användas för att tillhandahålla tjänster du har bett om, t.ex. video, kommentera en blogg eller använda en livechat-tjänst.

Analytic-cookies

Analytics-cookies hjälper webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera informationen anonymt. Vi använder olika analys cookies för att analysera information om hur vår webbplats används. Analytics-cookies kan behandla information om antalet besökare på webbplatsen, var besökarna på webbplatsen kommer från, sidorna de besöker, bläddringsaktiviteterna, nedladdningar, information om användaren, tid på webbplatsen och ungefärlig geografisk placering av en enhet som du använder för att komma åt vår webbplats. Vi använder denna information för att sammanställa rapporter som hjälper oss att förbättra webbplatsen.
Rapporter kan visuellt presenteras genom värmekartor och anonyma skärminspelningar. All data som vi bearbetar med användning av denna typ av cookies presenteras i en aggregerad form och / eller pseudonymiserad.

Vi använder främst analys cookies tillhandahållna av Google Analytics. Observera dock att vi kan använda analytiska cookies tillhandahållna av andra företag vars tjänster vi också kan använda för analytiska ändamål.

Marknadsföringscookies

Marknadsföringscookies används för att spåra besökare på olika webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilda användaren.

För marknadsföringsändamål kan vi använda olika tjänster inklusive, men inte begränsat till,GoogleAds and Klaviyo. Marknadsföring cookies används för att säkerställa att dessa tjänster ska fungera. Dessa cookies kan också tjäna till att anpassa vårt sätt att kommunicera med dig. Om du samtycker till att ta emot reklammaterial, hjälper marknadsföringcookies oss att utvärdera dina personliga preferenser för specifikt innehåll som vi sedan använder för att leverera mer personlig marknadsföring till dig.

Observera att vi kan använda marknadsföring cookies från andra företag. Dessutom kan cookies från tredje part (se avsnittet nedan) placeras av våra partners för att marknadsföra sina produkter. Exempelvis kan reklamaktiviteter från tredje part innehålla annonser som banners eller mellanliggande annonser.

Vi uppmuntrar dig att besöka www.youronlinechoices.eu för att hitta mer informationen om hur vi annonserar, samt för att se vilka val du har i samband med användningen av dina uppgifter.

Tredjepart-cookies

Tredje parter kan ställa in cookies när du besöker vår webbplats. Ibland beror det på att vi har anlitat tredje part för att tillhandahålla tjänster åt våra vägnar. Ibland beror det på att våra webbsidor innehåller annonser från tredje part, eller innehåll som videos och nyheter. Eftersom din webbläsare ansluter sig till dessa tredjeparts-webbserver för att hämta det innehållet, kan tredje parter ställa in eller läsa sina egna cookies på din enhet och kan samla in information om dina onlineaktiviteter på webbplatser eller onlinetjänster. Slutligen, i vissa fall kan tredje part spårningscookies också vara nödvändiga för effektiv användning av anknytningslänkar och prestandan av eventuella anslutna avtal vi har på plats.

Hur kan jag ändra mina cookie-inställningar?

Du kan när som helst välja att inaktivera några eller alla cookies. Du har flera sätt att inaktivera cookies.

Opt-out från tredjepartstjänster som vi använder

Du kan välja bort att spåras av några av de tredjepartsleverantörer som vi huvudsakligen litar på, genom följande instruktioner som de tillhandahåller:

 • Google Analytics
 • Google Ads opt-out
 • Om du vill välja bort Klaviyo-e-postmeddelanden klickar du helt enkelt på "avsluta prenumerationslänken" som finns längst ner i e-postmeddelandet.

Ändra webbläsarinställningar

Med de mest använda webbläsarna så kan du hantera de flesta av cookies via webbläsarens inställningar. Tänk på att om du begränsar webbplatsernas förmåga att ställa in cookies kan du förvärra din totala användarupplevelse, eftersom den (bland annat) inte längre kommer att anpassas till dig.

Om du fortfarande inte vill ta emot cookies från vår webbplats kan du ändra dina webbläsarinställningar på den enhet du använder för att komma åt våra tjänster. Nedan hittar du korta instruktioner för om hur du inaktiverar cookies i de mest populära webbläsarna. Du kan också hitta länkar till cookiehanterings-avsnittet för de mest populära webbläsarna. Läs noga följande instruktioner:

 • Internet Explorer: Klicka på knappen Verktyg och sedan på Internetalternativ. På den Allmänna fliken välj visningshistorik, klicka på Inställningar. Klicka sedan på Välj filer och välj de cookie (s) du vill inaktivera. Stäng sedan fönstret med listan över cookies och klicka två gånger på OK för att återgå till internet. Mer instruktioner finns här.
 • Firefox-webbläsare: Klicka på Firefox-menyikonen, sedan på Verktygsknappen, sedan Alternativ; i fönstret som visas, välj Sekretess och välj Ta bort specifika cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och ta bort dem. Mer instruktioner finns här.
 • Safari: klicka på knappen Inställningar och sedan på Preferenser. I fönstret som visas väljer du Sekretess / säkerhet och klickar på Visa cookies. Välj de cookies du vill inaktivera och klicka sedan på Radera eller Radera alla. Mer instruktioner finns här.
 • Chrome: klicka på Google Chrome-menyn och sedan på Inställningar. Klicka på Avancerade inställningar längst ner på sidan. I sekretess avsnittet klicka på innehållsinställningar. Så här inaktiverar du cookies:
  • Välj Blockera webbplatser från att lagra data;
  • Klicka på Cookies och webbplatsinformation flytta sedan musen över webbplatsen som skapade cookien, och klicka på X i det högra hörnet, eller klicka på Ta bort alla.
 • Mer information finns här.

   
 • Safari (mobil) - För mer information, besök följande länk.

För instruktioner om hur du inaktiverar cookies i webbläsare som inte anges ovan, se dokumentationen som din webbläsare tillverkare tillhandahåller.

Hur inaktiverar jag Flash-cookies?

Att ändra webbläsarinställningar tar inte bort Flash-cookies. Om du vill inaktivera Flash-cookies finns det introduktioner här. Om du inaktiverar Flash-cookies kommer du inte ha tillgång till många funktioner som gör din upplevelse mer effektiv och vissa av våra tjänster kommer inte att fungera korrekt.

Variationsklausul

Det kan vara nödvändigt att ändra denna cookiepolicy ibland baserad på förändrade tekniska och affärsmässiga behov eller för att uppfylla lagstiftnings- eller lagkrav i EU:s dataskyddslag.

Väsentliga ändringar är de som påverkar dina rättigheter och tillstånd när det gäller skydd och behandling av dina personuppgifter. De väsentliga ändringarna kan inkludera, men är inte begränsade till, lansering av nya tjänster, distribution av ny teknik och bearbetning av dina data för nya ändamål. Därför, om vi gör väsentliga ändringar av denna cookiepolicy, kommer vi att skicka ett meddelande via våra tjänster eller på andra sätt och ge dig möjlighet att granska ändringarna innan de träder i kraft. Du kommer att bli ombedd att godkänna behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med den uppdaterade policyn. Om du inte samtycker till detta kanske du inte kan använda ditt konto och tjänster tillgängliga för registrerade användare.

Dessutom kan vi då och då göra mindre ändringar av vår cookiepolicy. Dessa typer av ändringar kan inkludera, men är inte begränsade till, organisatoriska och grammatiska förändringar för att göra denna policy enklare att läsa. Det faktum att du fortsätter att använda våra tjänster efter att vi publicerat den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar innebär att behandlingen av dina personuppgifter är föremål för den uppdaterade cookiepolicyn med endast mindre ändringar.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna sida för den senaste informationen om användning av cookies. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 08 december
17:30 Ässät - Kärpät Liiga
17:30 Jukurit - SaiPa Liiga
17:30 Helsingfors IFK - KalPa Liiga
17:30 Ilves - Tappara Liiga
17:30 JYP - HPK Liiga
17:30 TPS Åbo - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Pelicans Liiga
18:00 Leksand - HV 71 SDHL
18:00 Brynäs - Frölunda SDHL
19:00 BIK Karlskoga - Brynäs Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Kalmar Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Nybro Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
lördag 09 december
01:00 Florida Panthers - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
13:45 Modo - SDE SDHL
15:00 Luleå - AIK SDHL
15:15 Örebro - Växjö SHL
15:15 Timrå - Oskarshamn SHL
15:15 Skellefteå - Malmö SHL
16:00 SaiPa - Jukurit Liiga
16:00 Vaasan Sport - JYP Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
16:00 HPK - Tappara Liiga
16:00 Lukko - Kärpät Liiga
16:00 TPS Åbo - Ässät Liiga
17:30 KalPa - KooKoo Liiga
18:00 Rögle - Leksand SHL
18:00 HV 71 - Frölunda SHL
18:00 Linköping - Luleå SHL
18:00 Färjestad - Modo SHL
19:00 Boston Bruins - Arizona Coyotes NHL
22:00 Calgary Flames - New Jersey Devils NHL
22:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL
söndag 10 december
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:00 Detroit Red Wings - Ottawa Senators NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Nashville Predators NHL
01:30 New York Islanders - Los Angeles Kings NHL
02:00 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Tampa Bay Lightning NHL
12:00 Leksand - Frölunda SDHL
12:00 Djurgården - Linköping SDHL
15:00 Luleå - SDE SDHL
15:45 Davos - Langnau Tigers National League
16:00 Modo - AIK SDHL
19:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
22:00 Edmonton Oilers - New Jersey Devils NHL
måndag 11 december
01:00 Chicago Blackhawks - Washington Capitals NHL
01:00 Montreal Canadiens - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Los Angeles Kings NHL
02:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Seattle Kraken - Minnesota Wild NHL
04:00 Vegas Golden Knights - San Jose Sharks NHL
tisdag 12 december
01:00 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Buffalo Sabres - Arizona Coyotes NHL
02:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
03:30 Colorado Avalanche - Calgary Flames NHL
17:30 Lukko - Pardubice Champions Hockey League
18:00 Vitkovice - Rapperswil Champions Hockey League
19:00 Växjö - Servette Champions Hockey League
19:00 Färjestad - Skellefteå Champions Hockey League
onsdag 13 december
01:00 Ottawa Senators - Carolina Hurricanes NHL
01:00 New York Rangers - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Arizona Coyotes NHL
01:30 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
02:00 Nashville Predators - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Seattle Kraken - Florida Panthers NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Ässät - JYP Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Vaasan Sport Liiga
19:00 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Kalmar - Nybro Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Västerås Hockeyallsvenskan
torsdag 14 december
01:00 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins NHL
01:30 New York Islanders - Anaheim Ducks NHL
01:30 New Jersey Devils - Boston Bruins NHL
04:00 Colorado Avalanche - Buffalo Sabres NHL
04:30 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
18:00 Tjeckien - Finland Swiss Ice Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Swiss Ice Hockey Games
fredag 15 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
02:00 Minnesota Wild - Calgary Flames NHL
02:00 St Louis Blues - Ottawa Senators NHL
03:00 Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning NHL
04:00 Vancouver Canucks - Florida Panthers NHL
04:00 Seattle Kraken - Chicago Blackhawks NHL
17:30 KalPa - TPS Åbo Liiga
17:30 Lukko - JYP Liiga
17:30 KooKoo - Kärpät Liiga
17:30 SaiPa - HPK Liiga
17:30 Ässät - Pelicans Liiga
17:30 Jukurit - Tappara Liiga
17:30 Ilves - Vaasan Sport Liiga
19:00 Tingsryd - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Nybro - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Brynäs - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Kalmar - Södertälje Hockeyallsvenskan
lördag 16 december
01:00 New York Rangers - Anaheim Ducks NHL
01:30 Carolina Hurricanes - Nashville Predators NHL
01:30 New York Islanders - Boston Bruins NHL
02:00 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
03:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Buffalo Sabres NHL
14:00 Finland - Sverige Swiss Ice Hockey Games
18:00 Schweiz - Tjeckien Swiss Ice Hockey Games
20:00 Minnesota Wild - Vancouver Canucks NHL