Policy

Hockeysveriges användarvillkor

ANNONS

Användarvillkor

Gäller från 1 september 2023 

Välkommen till Hockeysverige.se!

Vi hoppas att du kommer att uppskatta vår webbplats.

Dessa användarvillkor ("Villkoren") reglerar din tillgång till och användning av webbplatsen Hockeysverige.se ("Webbplatsen") som tillhandahålls av Digital Sportmedia i Norden AB, ett svenskt företag (registreringsnummer 559409-9698) med huvudkontor på Norrlandsgatan 11, 111 43 Stockholm, Sverige ("Hockeysverige", "Vi", "Oss" eller "Vår") och innehavare av utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för press, radio och tv. Vi har för avsikt att göra webbplatsen så trevlig som möjligt för dig, men vi måste ha vissa regler på plats. Vänligen läs dessa villkor, vår Integritetspolicy och vår cookiepolicy noggrant innan du surfar på vår webbplats och/eller använder våra tjänster. Om du inte samtycker till alla dessa villkor bör du inte gå in på eller använda webbplatsen. Vi betraktar ditt deltagande på och din användning av webbplatsen som ett godkännande av dessa villkor.

Du måste vara minst 18 år eller ha din vårdnadshavares samtycke för att få tillgång till och använda vår webbplats. 

Rätten att komma åt och/eller använda webbplatsen (inklusive någon eller alla av de produkter som annonseras) kan vara begränsad i vissa jurisdiktioner. Du är ansvarig för att följa alla lagar som gäller för dig i samband med din åtkomst till och användning av webbplatsen.

1. Innehåll på webbplatsen

1.1. Allt innehåll som vi presenterar på webbplatsen har skapats med största omsorg. Vi är ansvariga för allt innehåll på webbplatsen. På vissa delar av webbplatsen hänvisar vi dock även till innehåll på webbplatser som tillhör tredje part (t.ex. vadslagningserbjudanden hos bookmakers online). Vi kan inte garantera deras riktighet, fullständighet och aktualitet. När du lämnar webbplatsen är det ägarna till de sidor du besöker som ansvarar för innehållet på dessa sidor.

1.2. På vissa delar av webbplatsen kan du hitta information om olika vadslagningserbjudanden från utvalda bookmakers online. Observera dock att du inte kommer att kunna få tillgång till den om du inte har åldern inne för att delta i spel. Beroende på från vilket land du besöker Webbplatsen kan åldersgränsen variera.

2. Använda webbplatsen

2.1. Vi ger dig en personlig begränsad licens att använda och komma åt webbplatsen endast på det sätt som tillåts enligt dessa villkor. Din licens är inte exklusiv, kan återkallas av oss och du får inte överföra den till andra. Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas dig genom dessa villkor förbehålls oss.

2.2. Det får du inte göra:

  • kommersiellt utnyttja webbplatsen eller något av dess innehåll på något sätt;
  • på något sätt modifiera någon del av webbplatsen eller innehållet, med undantag för ditt innehåll enligt beskrivningen nedan;
  • utföra, underlätta eller organisera datautvinning eller webbskrapning i förhållande till webbplatsen och/eller något av innehållet; eller
  • konstruera och bygga en liknande eller konkurrerande webbplats, produkt eller tjänst.

2.3. Vi kan när som helst besluta att ändra, stänga av eller avsluta webbplatsen (helt eller delvis), med eller utan föregående meddelande till dig. Du samtycker till att vi inte är ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för någon ändring, avstängning eller uppsägning av webbplatsen eller någon del därav.

3. Immateriella rättigheter

3.1. Webbplatsen och allt dess ursprungliga innehåll, funktioner och egenskaper ägs av Hockeysverige eller dess licensgivare och skyddas av internationella lagar om upphovsrätt, varumärken och andra immateriella rättigheter eller äganderätt.

3.2. Du får inte använda något av materialet på vår webbplats för affärsändamål utan att erhålla en liens för att göra det från oss eller våra licensgivare.

4. Ditt innehåll, din personliga information och ditt konto

4.1. Din personliga information:

4.1.1. Din integritet är viktig för oss. Med detta i åtanke har vi utvecklat Integritetspolicy för att du ska förstå hur vi samlar in, använder, kommunicerar, avslöjar och använder personuppgifter. Vi åtar oss att upprätthålla och tillämpa dessa principer för att säkerställa att sekretessen för dina personuppgifter skyddas och säkerställs. Du kan läsa mer i vår Integritetspolicy

5. E-postpolicy

5.1. Vi kommer inte att skicka ut några e-postmeddelanden, om du inte specifikt begär det.

6. Begränsning av ansvar

6.1. Vår webbplats och våra tjänster tillhandahålls endast för personligt bruk. Vi har därför inget ansvar gentemot dig för eventuell utebliven vinst, utebliven affärsverksamhet, avbrott i affärsverksamheten eller uteblivna affärsmöjligheter. 

6.2. Vi är inte ansvariga för någon förlust eller skada som orsakas av din användning av webbplatsen och/eller någon av våra tjänster om inte sådan förlust eller skada rimligen kan förutses av oss till följd av någon defekt på webbplatsen och/eller våra tjänster.

6.2. Om vi ådrar oss ansvar gentemot dig kommer sådant ansvar inte att överstiga de totala avgifter som du betalat till oss för våra tjänster under den tolv (12) månader långa perioden före den händelse som resulterade i ansvaret, och vårt ansvar gentemot dig kommer under inga omständigheter att överstiga ett belopp på 100 euro (etthundra euro).

6.3 Inget i dessa villkor begränsar vårt ansvar om det är förbjudet enligt lag att göra det, till exempel om vår försumlighet (eller våra anställdas eller ombuds försumlighet) orsakar dödsfall eller personskada, eller om det har förekommit bedrägeri eller bedräglig oriktig framställning.

7. Skadestånd

7.1. Du samtycker till att försvara och hålla Hockeysverige och alla våra dotterbolag och alla våra tjänstemän, styrelseledamöter, anställda och agenter skadeslösa från och mot alla anspråk, orsaker till talan, krav, återkrav, förluster, skador, böter, påföljder eller andra kostnader eller utgifter av något slag eller natur, inklusive men inte begränsat till rimliga advokat- och bokföringskostnader, som tredje part för fram till följd av: i) ditt brott mot dessa villkor; ii) din överträdelse av någon lag eller tredje parts rättigheter; och/eller iii) din användning av denna webbplats.

8. Ändringar av dessa villkor

8.1. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller komplettera dessa Villkor. Sådana ändringar kommer att publiceras på webbplatsen och ange ikraftträdandedatumet. Din fortsatta användning av Webbplatsen kommer att betraktas som ditt samtycke till de reviderade Villkoren. Om du inte samtycker till de reviderade villkoren bör du sluta använda webbplatsen innan sådana villkor träder i kraft.

9. Tillämplig lag och behörig domstol

9.2 Dessa Villkor ska regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag, utan hänsyn till lagvalsregler. I händelse av tvist samtycker du till jurisdiktionen för den behöriga domstolen i Sverige..

10. Diverse

10.1. Dessa Villkor utgör hela avtalet mellan dig och Hockeysverige avseende denna Webbplats och din användning av Webbplatsen. Om någon del av dessa Villkor fastställs vara ogiltig eller icke verkställbar enligt tillämplig lag inklusive, då den ogiltiga eller icke verkställbara bestämmelsen kommer att anses ersättas av en giltig, verkställbar bestämmelse som närmast motsvarar avsikten med den ursprungliga bestämmelsen och de återstående bestämmelserna i Villkoren ska fortsätta att gälla. Om Hockeysverige vid något tillfälle underlåter att vidta åtgärder med anledning av din eller någon annans överträdelse, avstår Hockeysverige inte från sin rätt att vidta åtgärder med anledning av framtida eller liknande överträdelser. Du får inte tilldela eller överföra någon av dina rättigheter eller skyldigheter enligt dessa villkor utan vårt samtycke. Vi kan fritt överlåta dessa Villkor.

10.2. Dessa Allmänna Villkor finns tillgängliga på Webbplatsens språk. De specifika villkor enligt vilka du undertecknar ditt avtal kommer inte att lagras individuellt av Hockeysverige.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 08 december
17:30 Ässät - Kärpät Liiga
17:30 Jukurit - SaiPa Liiga
17:30 Helsingfors IFK - KalPa Liiga
17:30 Ilves - Tappara Liiga
17:30 JYP - HPK Liiga
17:30 TPS Åbo - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Pelicans Liiga
18:00 Leksand - HV 71 SDHL
18:00 Brynäs - Frölunda SDHL
19:00 BIK Karlskoga - Brynäs Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Kalmar Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Nybro Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
lördag 09 december
01:00 Florida Panthers - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
13:45 Modo - SDE SDHL
15:00 Luleå - AIK SDHL
15:15 Örebro - Växjö SHL
15:15 Timrå - Oskarshamn SHL
15:15 Skellefteå - Malmö SHL
16:00 SaiPa - Jukurit Liiga
16:00 Vaasan Sport - JYP Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
16:00 HPK - Tappara Liiga
16:00 Lukko - Kärpät Liiga
16:00 TPS Åbo - Ässät Liiga
17:30 KalPa - KooKoo Liiga
18:00 Rögle - Leksand SHL
18:00 HV 71 - Frölunda SHL
18:00 Linköping - Luleå SHL
18:00 Färjestad - Modo SHL
19:00 Boston Bruins - Arizona Coyotes NHL
22:00 Calgary Flames - New Jersey Devils NHL
22:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL
söndag 10 december
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:00 Detroit Red Wings - Ottawa Senators NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Nashville Predators NHL
01:30 New York Islanders - Los Angeles Kings NHL
02:00 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Tampa Bay Lightning NHL
12:00 Leksand - Frölunda SDHL
12:00 Djurgården - Linköping SDHL
15:00 Luleå - SDE SDHL
15:45 Davos - Langnau Tigers National League
16:00 Modo - AIK SDHL
19:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
22:00 Edmonton Oilers - New Jersey Devils NHL
måndag 11 december
01:00 Chicago Blackhawks - Washington Capitals NHL
01:00 Montreal Canadiens - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Los Angeles Kings NHL
02:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Seattle Kraken - Minnesota Wild NHL
04:00 Vegas Golden Knights - San Jose Sharks NHL
tisdag 12 december
01:00 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Buffalo Sabres - Arizona Coyotes NHL
02:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
03:30 Colorado Avalanche - Calgary Flames NHL
17:30 Lukko - Pardubice Champions Hockey League
18:00 Vitkovice - Rapperswil Champions Hockey League
19:00 Växjö - Servette Champions Hockey League
19:00 Färjestad - Skellefteå Champions Hockey League
onsdag 13 december
01:00 Ottawa Senators - Carolina Hurricanes NHL
01:00 New York Rangers - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Arizona Coyotes NHL
01:30 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
02:00 Nashville Predators - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Seattle Kraken - Florida Panthers NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Ässät - JYP Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Vaasan Sport Liiga
19:00 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Kalmar - Nybro Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Västerås Hockeyallsvenskan
torsdag 14 december
01:00 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins NHL
01:30 New York Islanders - Anaheim Ducks NHL
01:30 New Jersey Devils - Boston Bruins NHL
04:00 Colorado Avalanche - Buffalo Sabres NHL
04:30 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
18:00 Tjeckien - Finland Swiss Ice Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Swiss Ice Hockey Games
fredag 15 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
02:00 Minnesota Wild - Calgary Flames NHL
02:00 St Louis Blues - Ottawa Senators NHL
03:00 Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning NHL
04:00 Vancouver Canucks - Florida Panthers NHL
04:00 Seattle Kraken - Chicago Blackhawks NHL
17:30 KalPa - TPS Åbo Liiga
17:30 Lukko - JYP Liiga
17:30 KooKoo - Kärpät Liiga
17:30 SaiPa - HPK Liiga
17:30 Ässät - Pelicans Liiga
17:30 Jukurit - Tappara Liiga
17:30 Ilves - Vaasan Sport Liiga
19:00 Tingsryd - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Nybro - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Brynäs - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Kalmar - Södertälje Hockeyallsvenskan
lördag 16 december
01:00 New York Rangers - Anaheim Ducks NHL
01:30 Carolina Hurricanes - Nashville Predators NHL
01:30 New York Islanders - Boston Bruins NHL
02:00 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
03:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Buffalo Sabres NHL
14:00 Finland - Sverige Swiss Ice Hockey Games
18:00 Schweiz - Tjeckien Swiss Ice Hockey Games
20:00 Minnesota Wild - Vancouver Canucks NHL