Martin Gudmundsson är oförstående till Enköpings kritik.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

HA-klubben skickade juniorlaget till träningsmatch: "Respektlöst"

ANNONS
Hockeyettan-klubben Enköping förväntade sig att möta Almtunas allsvensk lag i gårdagens träningsmatch. I stället skickade Uppsala-klubben sitt J20-lag till bortamatchen.
– Jag tycker det är jäkligt respektlöst, säger Enköpings tränare Johan Jonsson till UNT.

I går ställdes Enköping mot Almtuna i förberedelserna inför den stundande Hockeyettan-säsongen. 

Enköping förväntade sig ett motstånd med namn som Tony MårtenssonVilliam Haag och Tobias Liljendahl. Istället visade det sig att Uppsala-klubben skickat sitt J20-lag till träningsmatchen.
– Jag tycker det är jäkligt respektlöst. Om de ändå hade bokat in den här matchen, tycker jag att de kunde skickat sitt a-lag. Och jag kan väl referera till min egen spelarkarriär. Man ser fram emot ett visst motstånd, och så dyker det upp ett annat motstånd. Det blir liksom svårt att tagga till, men jag tycker att grabbarna gör det bra ändå, säger Enköpings tränare Johan Jonsson till UNT.

"PERFEKT FÖR OSS"

Almtuna hade a-lagstränaren Martin Gudmundsson på bänken och han har inte någon förståelse för kritiken.
–Nej, det kan jag inte förstå. Eftersom deras sportchef och vår sportgrupp hade pratat ihop sig om att vi skulle komma med juniorerna. Det var glasklart innan. Och i det här fallet blev det rätt, det blev en jämn match och det var en perfekt för oss att det blev såhär, säger Gudmundsson.

Trots att det var ett juniorlag Enköping ställdes mot blev matchen oväntat jämn. Hockeyettan-laget kunde vinna matchen med uddamålet, 4–3.

Den här artikeln handlar om: