Emil Sylvegård och de övriga jublar.
Bildbyrån
SHL

Malmö tog tredje raka - vände mot CHL-succén

ANNONS
1-2 blev 4-2 - och till sist vann Malmö med 5-3 mot Salzburg. De tog sin tredje raka vinst under försäsongen.

Efter segrar mot smålänningarna HV71 och Oskarshamn besegrade Malmö idag även ett österrikiskt lag. Salzburg, som gick hela vägen till semifinal i 2019 års CHL-slutspel, fick se sig besegrade med 5-3.

Österrikarna ledde med 2-1 då Malmö satte tre raka mål via Lars Bryggman, CChristoffer Forsberg och Emil Sylvegård.  Det blev segerrycket. Salzburg lyckades reducera till 4-3 men i stället för en kvittering kom 5-3 från Axel Wemmenborn i tom kasse.

Får spela final

Kaptenen Fredrik Händemark inledde Malmös målskytte i segermatchen, som alltså var lagets tredje raka under försäsongen. Under helgen kan en fjärde vinst komma, då de nu är i "final" i miniturneringen i Österrike. I finalen väntar EHC München eller HIFK Helsingfors.

En annan notering från matchen idag var att den tidigare LHC-stjärnan Chad Kolarik sköt två mål för Salzburg och den tidigare Luleåspelaren Thomas Raffl gjorde ett.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL