Bildbyrån
SHL
KARLSSON: SHL:s 15 bästa värvningar
Eftersom alla andra journalister redan rankat SHL:s bästa värvningar vill jag inte vara sämre, nu när jag är tillbaka från semester. Därför har det blivit min tur att ranka de 15 främsta nyförvärven i SHL.


Niclas Burström, Simon Després, Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki, Jonathan Sigalet, Marcus Högström, Dominik Furch, Johan Fransson, Vojtech Mozik, Nicklas Lasu med flera är spelare som hade kunnat komma med på listan, som fanns med i snacket, men föll bort. Det säger en del om vilken enorm konkurrens det är i den här kategorin i år. SHL KRYLLAR av klasspelare och vi är många som längtar efter att säsongen ska dra igång. Inte minst nu när försäsongen dragit igång också. Åtminstone 30 spelare hade absolut kunnat gå in på den här rankingen.


Som vanligt kommer ett helt gäng spelare floppa och få sparken innan jul, medan ett gäng andra kommer bli snabba publikfavoriter. Det är ofta en chansning att värva spelare som inte spelat i SHL tidigare så därför föll några spelare i den kategorin bort från rankingen - medan andra ändå slog sig in.


Nu kör vi!


DE 15 BÄSTA VÄRVNINGARNA


15. Kerby Rychel, Örebro.

Det här är en av de här killarna jag tar med fast han inte spelat i SHL tidigare. Men Kerby Rychel är en ovanlig värvning. Killen gick i förstarundan så sent som för sex år sedan och spelade två NHL-matcher förra säsongen. Men det är framför allt hans ålder som gör att jag tror han har mer i sig. Han är inte i Sverige för att runda av karriären. Han är i Sverige för att antingen jobba sig tillbaka till NHL, eller åtminstone kunna göra karriär i Ryssland eller Schweiz.


14. Jakob Forsbacka Karlsson, Växjö

Precis som Rychel spelade han NHL-hockey förra säsongen. Jakob Forsbacka Karlsson gjorde 28 matcher för ett av NHL:s bästa lag, Boston, och är en spelare som är preciiis på gränsen till NHL. Han är förmodligen ingen poängmaskin på SHL-nivå, men de kvalitéer han har borde göra honom till en klasspelare i SHL. Kommer garanterat spela i Tre Kronor vid något tillfälle under säsongen.


bb190801bb599-1565352192.jpg


13. Ville Leskinen, Färjestad

En av många potentiella poängkungar i Färjestad. Ville Leskinen är en renodlat offensiv spelare som sprutade in poäng i Finland förra säsongen. Den han slogs med i poängtoppen, Malte Strömwall, fick ju KHL-kontrakt så vi var många som trodde att Leskinen skulle få samma sak. Men icke. På pappret en supervärvning från Färjestad. Jag hade haft honom högre upp om han hade varit beprövad i SHL sedan tidigare.


12. Mathias Bromé, Örebro

En svensk landslagsspelare som gjorde 35 poäng i SHL förra säsongen och som dessutom är smart på isen och bidrar med så mycket mer än poäng... Ja, det är den typen av spelare som står närmast högst i rang hos SHL-sportcheferna. Därför är Mathias Bromé inget annat än en toppvärvning av Örebro. Han är bara 25 år och kan säkert ta ytterligare ett kliv i Örebro. Gör han omkring 40 poäng så kommer han slåss om en topp tio-plats i poängligan - och det säger väl egentligen allt.


11. Eric Martinsson, HV71

Johannes Kinnvall, Emil Johansson och Eric Martinsson är tre kanon-förvärv av HV71 på backsidan. Kinnvall har ett högre tak, Johansson känns otroligt stabil, men Martinsson känns som ett mer säkert kort (även om han sågades duktigt för sin debut i HV-tröjan igår). Senast han var i SHL var Martinsson en av ligans bästa backar och jag räknar med att han kommer vara det även i år. 26-åringen är säkert revanschsugen efter ett tungt år i USA och Schweiz, dessutom.


bb190808cs083-1565352117.jpg


10. Greg Scott, Brynäs

Det är snarare regel än undantag att spelare som varit i KHL ett par år och sen återvänder till SHL får problem med omställningen. Därför tror jag det kan dröja ett par månader innan Greg Scott hittar tillbaka till den nivå han hade senast det begav sig i SHL. Då gjorde han flest poäng av alla under sina tre år i ligan. Kommer från en defensiv roll i Europas bästa lag, CSKA Moskva, så frågan är om han har samma offensiva krut i sig nu?


9. Spencer Abbott, Leksand

I hysterin kring spelare som Johan Fransson, Jonas Ahnelöv och Patrik Zackrisson känns det som att vi glömt bort Spencer Abbott litegrann. Men det här är en spelare som gjorde 36 poäng på 42 matcher i Mora förra säsongen och garanterat hade gjort över 40 om han spelat en hel SHL-säsong. Dessvärre för Leksand kommer han inte göra det nu heller, då han ansluter först i oktober, men oj vad nyttig han kommer vara för nykomlingarna då. En personlig favorit.


8. Emil Pettersson, Växjö

26 poäng på 27 SHL-matcher och sju poäng på sex slutspelsmatcher. Det var Emil Petterssons facit när han spelade i Växjö säsongen 16/17. Håller du ett poäng-per-match-tempo i SHL så är du med och slåss om poängligasegern - så om Emil Pettersson är på den nivån även i år kommer han vara betydligt högre upp än åtta på den här listan när säsongen summeras.


bb170323pa103-1565352383.jpg


7. Patrik Zackrisson, Leksand

Är en av tre OS-spelare som Leksand värvat. Gjorde en kanonsäsong 17/18 men kommer närmast från ett sämre år med blott elva poäng på 38 matcher i KHL. Kan sättas i samma fack som Greg Scott, det vill säga extremt pålitlig i SHL men kan behöva en startsträcka efter ett par år i Ryssland. Det här är dock en potentiell MVP-kandidat i SHL den här säsongen, om Leksand skulle göra succé som nykomling.


6. Anton Rödin, Brynäs

Det finns absolut en osäkerhetsfaktor kring Anton Rödin. Hur mycket har alla skador påverkat honom? Och kan han hålla sig skadefri nu? Med tanke på att han var SHL:s klart bästa spelare när han senast spelade i Brynäs måste han dock ta plats högt upp på en sån här lista. Om det här faller väl ut kanske det här till och med kan ses som SHL:s bästa värvning när säsongen summeras i april. Han har potential för att vara högre upp på en lista av det här slaget.


5. Victor Ejdsell, Färjestad

Här har vi en potentiell skyttekung i SHL. Sköt 20 mål under sitt rookieår och fick sedan chansen i Chicago Blackhawks. Fjolåret blev tungt, i AHL, men det behöver inte säga så mycket i Victor Ejdsells fall. Åldern, spelstilen, potentialen och det han visade upp i HV-tröjan för två år sedan indikerar att det här kommer bli en succé för Färjestad. Jag blir inte förvånad om han gör 25 mål och landar in mellan 45 och 50 poäng.


bb190731fk057-1565352143.jpg


4. Richard Gynge Växjö

Vi smäller in en till Växjövärvning på listan. De senaste fyra säsongerna han spelat i Sverige har Richard Gynge gjort 28, tolv, 28 och 21 mål. Den första säsongen var i HockeyAllsvenskan, de övriga tre har varit i SHL. Det säger en del om vilken målskytt den här killen är. Han dunkade dessutom in 24 kassar i KHL säsongen 16/17. Han kommer från ett skadefyllt år, men det finns nog ingen anledning till oro. Det här är en spelare som kommer tillhöra SHL:s absoluta toppskikt.


3. Johan Sundström, Frölunda

Precis som med många andra återvändare finns det förstås ett symbolvärde i att Johan Sundström kommer tillbaka. Skadefri är han en av ligans bästa spelare, utan tvekan. Det som gör att jag inte har honom ännu högre på listan är, precis som i fallet Anton Rödin, att han inte spelat så mycket de senaste åren. 31 matcher på två säsonger är inget att skryta med. MEN - i SHL har han bevisat sig förut. Frölunda behöver nog inte vara oroliga.


2. Dennis Everberg, Rögle

Dennis Everberg kommer kanske inte slåss om poängligatiteln. Men för Rögle kommer han vara värd så otroligt mycket. Det här är en av SHL:s smartaste och mest användbara spelare. Han kan spela i alla roller och kommer förmodligen få sluka enormt med istid. Det han gjorde i Schweiz förra säsongen, 28 poäng på 31 matcher, vittnar dessutom att han har en offensiv uppsida som kommer bli att räkna med även i SHL. En dunderförstärkning på alla sätt och vis.


bb190805bb156-1565352171.jpg


1.Patrik Berglund, Djurgården

Hur tråkigt det än är att ha honom som nummer ett på listan så har jag inget annat val. Patrik Berglund är den tyngsta värvningen i SHL på många år. Är det den tyngsta sedan "Foppa" och Näslund spelade i MODO, rent utav? Kanske. Men den nivån är Berglund såklart inte på. Han ska dock vara SHL:s bästa spelare om han hittar tillbaka till en harmonisk tillvaro i livet och kommer ge Djurgården en mördande superduo i förstakedjan med Jacob Josefson, eller en galen centerbredd med Josefson, Tom Wandell och Michael Haga som andra möjliga alternativ. Förutsatt att Andreas Engqvist inte kommer tillbaka alltså.


Patrik Berglund är i särklass SHL:s bästa värvning på förhand. Nu ska han bara leva upp till de höga kraven även på isen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 27 januari
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL
fredag 03 februari
19:00 Modo - Luleå SDHL
19:00 Västervik - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Kristianstad Hockeyallsvenskan
lördag 04 februari
15:00 Djurgården - Södertälje Hockeyallsvenskan
15:15 Brynäs - Rögle SHL
15:15 Luleå - Oskarshamn SHL
18:00 Örebro - Leksand SHL
18:00 Timrå - Frölunda SHL
18:00 Västerås - AIK Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten