Connor McMichael.
Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports
NHL

Washington fortsätter sajna talangerna – toppvalet klar

ANNONS
Först Alexei Protas. Sedan Brett Leason. Nu har även Connor McMichael skrivit på sitt entry level-kontrakt med Washington Captials.

Washington Capitals fortsätter att säkra upp sina talanger från sommarens NHL-draft. I onsdags skrev tredjerundevalet Alexei Protas på sitt entry level-kontrakt med klubben. I torsdags var det andrarundevalet Brett Leasons tur och under gårdagen stod det även klart att klubbens förstarundeval Connor McMichael skrivit på för klubben.

McMichaels treårskontrakt med Capitals kommer att ha en lönetaksträff på 925 000 dollar. Kontraktet är strukturerat på så vis att 18-åringen har en lön på 832 500 dollar samt en sign on-bonus på 92 500 dollar, enligt CapFriendly.

DRAFTADES SOM 25:E SPELARE TOTALT

Centertalangen draftades som 25:e spelare totalt och spenderade den gångna säsongen i OHL-klubben London Knights. Där noterades han för 72 poäng, jämt fördelat på 36 mål och 36 assist, på 67 matcher.

En rad spelare från sommarens NHL-draft har den senaste tiden skrivit på sina entry level-kontrakt med sina repsketive NHL-klubbar. Bland namnens syns Jack Hughes (New Jersey), Kaapo Kakko (New York Rangers), Kirby Dach (Chicago) samt svensktrion Philip Broberg (Edmonton), Victor Söderström (Arizona) och Samuel Fagemo (Los Angeles).


Du kanske även vill läsa:
Ratades i två raka drafter - nu skriver han NHL-kontrakt
Ratades i två raka drafter - nu skriver han NHL-kontrakt
Den här artikeln handlar om: