Sök
DRAFTDAGS! I natt får vi se vilka NHL-klubbar Jack Hughes och Philip Broberg ska representera i framtiden.
Winnipeg

I den här ordningen väljer klubbarna i NHL-draften 2019

I natt är det dags för första rundan av NHL-draften 2019. Någon gång efter klockan 02.00 svensk tid förväntas New Jersey Devils tillkännage vilken spelare de lägger sitt förstaval på. Hockeysverige.se har samlat ihop hela draftordningen i de sju rundorna.

VANCOUVER (HOCKEYSVERIGE.SE)
Efter att första rundan gått av stapeln i natt väntar runda 2-7 under lördagen. Detta med start 19.00 svensk tid. Den brukar vanligtvis pågå i cirka 3-4 timmar.

Nedan kan ni se i vilken ordning lagen draftar i de sju rundorna. Notera dock att det kan ske trejder innan och under draften som ändrar ordningen.

NHL-DRAFTEN 2019:

FÖRSTA RUNDAN

1. New Jersey
2. NY Rangers
3. Chicago
4. Colorado (from OTT)
5. Los Angeles
6. Detroit
7. Buffalo
8. Edmonton
9. Anaheim
10. Vancouver
11. Philadelphia
12. Minnesota
13. Florida
14. Arizona
15. Montreal
16. Colorado
17. Vegas
18. Dallas
19. Ottawa (from CBJ)
20. Winnipeg
21. Pittsburgh
22. Los Angeles (from TOR)
23. NY Islanders
24. Nashville
25. Washington
26. Calgary
27. Tampa Bay
28. Carolina
29. Anaheim (from SJS-BUF)
30. Boston
31. Buffalo (from STL)

ANDRA RUNDAN

32. Ottawa
33. Los Angeles
34. New Jersey
35. Detroit
36. Carolina (from BUF)
37. Carolina (from NYR)
38. Edmonton
39. Anaheim
40. Vancouver
41. Philadelphia
42. Minnesota
43. Chicago
44. Ottawa (from FLA-SJS)
45. Arizona
46. Montreal
47. Colorado
48. Vegas
49. NY Rangers (from DAL)
50. Montreal (from CBJ-VGK)
51. Winnipeg
52. Florida (from PIT)
53. Toronto
54. Detroit (from NYI-VGK)
55. New Jersey (from NSH)
56. Washington
57. NY Islanders (from CGY)
58. NY Rangers (from TBL)
59. Carolina
60. Detroit (from SJS)
61. New Jersey (from BOS)
62. St. Louis

TREDJE RUNDAN

63. Colorado (from OTT)
64. Los Angeles
65. Philadelphia (from NJD-EDM)
66. Detroit
67. Buffalo (conditional to PIT)
68. NY Rangers
69. Florida (from EDM)
70. New Jersey (from ANA)
71. Vancouver
72. Philadelphia
73. Minnesota
74. Arizona (from CHI)
75. Nashville (from FLA)
76. Arizona
77. Montreal
78. Colorado
79. Vegas
80. New Jersey (from DAL)
81. Columbus
82. Vegas (from WPG)
83. Ottawa (from PIT-VGK)
84. Toronto
85. Edmonton (from NYI)
86. Vegas (from NSH)
87. Los Angeles (from WSH)
88. Calgary
89. Tampa Bay
90. Carolina
91. San Jose
92. Boston
93. St. Louis

FJÄRDE RUNDAN

94. Ottawa
95. Los Angeles
96. New Jersey
97. Detroit
98. Buffalo (conditional to PIT)
99. Minnesota (from NYR-BOS)
100. Edmonton
101. Anaheim
102. Vancouver
103. Philadelphia
104. Florida (from MIN-ARI-PIT-DAL-PIT)
105. Chicago
106. Florida
107. Arizona
108. Montreal
109. Nashville (from COL)
110. Vegas
111. Dallas
112. NY Rangers (from CBJ)
113. Winnipeg
114. Florida (from PIT)
115. Toronto
116. Calgary (from NYI)
117. Nashville
118. Washington
119. Los Angeles (from CGY-MTL)
120. Tampa Bay
121. Carolina
122. San Jose (optional to BUF)
123. Chicago (from BOS)
124. Toronto (from STL)

FEMTE RUNDAN

125. Ottawa
126. Los Angeles
127. New Jersey
128. Detroit
129. Washington (from BUF-DET)
130. NY Rangers
131. Montreal (from EDM)
132. Anaheim
133. Vancouver
134. Winnipeg (from PHI)
135. Vegas (from MIN)
136. Montreal (from CHI)
137. Florida
138. Montreal (from ARI-CHI-LAK)
139. Vegas (from MTL)
140. Colorado
141. Vegas
142. Dallas
143. Detroit (from CBJ)
144. Winnipeg
145. Pittsburgh
146. Toronto
147. NY Islanders
148. Nashville
149. Minnesota (from WSH-MTL)
150. Calgary
151. Chicago (from TBL)
152. Carolina
153. San Jose
154. Boston
155. St. Louis

SJÄTTE RUNDAN

156. Vancouver (from OTT)
157. Los Angeles
158. New Jersey
159. Detroit
160. Buffalo
161. NY Rangers
162. Edmonton
163. Anaheim
164. Vancouver
165. Philadelphia
166. Minnesota
167. Chicago
168. Florida
169. Philadelphia (from ARI)
170. Montreal
171. Colorado
172. Minnesota (from VGK)
173. Dallas
174. Arizona (from CBJ)
175. Buffalo (from WPG)
176. Arizona (from PIT)
177. Buffalo (from TOR)
178. NY Islanders
179. Nashville
180. Vancouver (from WSH)
181. Carolina (from CGY)
182. Tampa Bay
183. Carolina
184. San Jose
185. Boston
186. Anaheim (from STL)

SJUNDE RUNDAN

187. Ottawa
188. Los Angeles
189. New Jersey
190. Detroit
191. Buffalo
192. Boston (from NYR)
193. Edmonton
194. Chicago (from ANA)
195. Vancouver
196. Philadelphia
197. Minnesota
198. Tampa Bay (from CHI)
199. Florida
200. Arizona
201. Philadelphia (from MTL)
202. Colorado
203. Pittsburgh (from VGK)
204. Toronto (from DAL)
205. NY Rangers (from CBJ)
206. Montreal (from WPG)
207. Pittsburgh
208. Toronto
209. NY Islanders
210. Nashville
211. Washington
212. Columbus (from CGY-OTT)
213. Tampa Bay
214. Calgary (from CAR)
215. San Jose
216. Carolina (from BOS-NYR)
217. St. Louis

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten