180922 Timrås Jeremy Boyce under matchen i ishockey mellan Skellefteå och Timrå den 22 september 2018 i Skellefteå. …
Timrå IK

Glädjebeskedet: Trotjänaren förlänger med Timrå

ANNONS

Timrå har säkrat en viktig pusselbit i nästa års lagbygge. I dag meddelade medelpadingarna att trotjänaren Jeremy Boyce förlängt sitt kontrakt med klubben.

Jeremy Boyce kom till Timrås juniorverksamhet säsongen 2009/10 och har sedan dess varit klubben trogen. Sedan dess har den Huddingefostrade forwarden hunnit med 479 matcher i Timråtröjan, endast slagen av klubblegendarerna Per Hallin, Robert Carlsson och Pär Styf.

”EN RIKTIG KULTURBÄRARE”

Nu står det klart att forwarden blir klubben trogen. Under onsdagen meddelade klubben att Boyce förlängt sitt kontrakt med den hockeyallsvenska klubben.
– Jeremy har gjort otroligt många matcher i Timråtröjan och är en riktig kulturbärare i klubben. Att Jeremy vill stanna här hos oss över ytterligare två säsonger är därför jättekul och jag ser fram emot att fortsatt se honom i vintrarna som kommer, säger Timrås sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.

Den gångna SHL-säsongen noterades Boyce för sju poäng (3+4) på 49 matcher i Timråtröjan.
– Det känns fantastiskt att ha skrivit på för den klubben man brinner för! Det är en bra stämning i både föreningen och bland fansen och jag ser otroligt mycket fram emot den kommande säsongen, säger Boyce.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/21.

Den här artikeln handlar om: