180819 Kölns Tobias Viklund under ishockeymatchen mellan Köln och Rögle under Köln Cup den 19 augusti 2018 i Köln. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35523 …
Nyheter

UPPGIFTER: De är sugna på KHL-backen

ANNONS

Tobias Viklund har med ett kortare undantag spenderat de sex senaste säsongerna i KHL för olika lag. Nu kan 33-åringen vara på väg till allsvenskan och Modo enligt Mr.Madhawk.

Tobias Viklund är en synnerligen rutinerad back som har 441 SHL-matcher i ryggsäcken för Modo, Skellefteå, Frölunda och AIK.Han har, förutom 14 matcher i Köln ifjol, spelat de sex senaste säsongerna i KHL och han har tidigare spelat i Tre Kronor.

Nu berättar Mr.Madhawk att Modo är sugna på att plocka tillbaka 33-åringen som vann guld med klubben 2007.
— Jag håller en kontakt med Tobias, absolut. Det kan jag inte dementera, säger tränaren Björn Hellkvist till expressen-bloggaren.

Viklund startade säsongen i DEL och Köln ifjol, men redan i november flyttade han tillbaka till KHL. Denna gång med spel för det kinesiska laget Kunlun.

Samtidigt skriver Mr.Madhawk att Modo planerar att göra sig av med trion Victor Aronsson, Tobias Ericsson och Kristian Jakobsson. Detta är uppgifter som Hellkvist inte vill kommentera.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL