Emil Bejmo förlänger med Mora. …
Nyheter

Forwarden lånades ut efter tunga starten – nu förlänger han med Mora

ANNONS

Emil Bejmo har skrivit på ett nytt kontrakt med Mora. Efter att ha varit utlånad större delen av årets säsong vill Bejmo få en nystart i Hockeyallsvenskan.

Den 29-årige forwarden var utlånad till Södertälje större delen av årets säsong. Efter en tyngre period i SHL fick han fortsätta i den lägre divisionen.
– Emil är en viktig person och spelare för klubben som har kontrakt även nästa säsong. Men just nu kan vi tyvärr inte erbjuda den istid som är viktig för Emils fortsatta utveckling. Vi har därför i samråd med Emil kommit överens om att en utlåning är det bästa just nu för hans utveckling, sa Moras sportchef Anders Forsberg till klubbens hemsida då.

Bejmo kom till Mora från Asplöven säsongen 2013/2014. Sedan dess har det fem säsonger i Mora. Totalt har han spelat 252 matcher och noterats för 105 poäng i klubben. Nu står det klart att det blir minst en ytterligare säsong i klubben.
– Jag ser fram emot en ny bra säsong med Mora. Förra säsongen var ett mörker och jag är ruggigt revanschsugen att visa att jag själv är en bra hockeyspelare och följa med på en ny resa mot SHL. Jag längtar redan efter att få vinna hockeymatcher med Mora IK igen, säger Emil själv.

Den här artikeln handlar om: