Marcus Weinstock.
SHL

Trotjänaren förlänger: ”Klubben i mitt hjärta”

ANNONS

Marcus Weinstock blir kvar i Örebro. I dag skrev han ett nytt ettårskontrakt med klubben och är därmed klar för sin tionde raka säsong i Örebro.

2010 kom Marcus Weinstock från Leksand till Örebro. Sedan dess har han varit klubben trogen i vått och torrt och blivit en kulturbärare och trotjänare.

Efter förra säsongen var det oklart om 35-åringen skulle bli kvar i Örebro, men i dag kom beskedet att så blir fallet. Han har skrivit på ett nytt kontrakt över 2019/20, meddelar klubben i ett pressmeddelande.
– Skönt att få behålla Marcus i ytterligare ett år. Han är har varit klubben trogen under längre tid och blir med sin erfarenhet en viktig kugge i laget. Jag tycker att Marcus avslutande förra säsongen på en hög nivå och jag hoppas att kan ta med sig det spelet in i kommande säsong, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Johansson.

”OTROLIGT GLAD OCH STOLT”

Själv är han lika nöjd.
– Jag är otroligt glad och stolt över att få representera klubben i mitt hjärta ytterligare ett år och jag ser fram emot min 10:e säsong i Örebrotröjan, säger Marcus Weinstock.

Weinstock spelade sina tre första säsonger med klubben i Hockeyallsvenskan innan man tog steget upp 2013. Sedan dess har det blivit 311 SHL-matcher och 140 poäng för vänsterforwarden. Förra säsongen noterades han för sju mål och 20 poäng på 46 matcher-

Den här artikeln handlar om: