Måns Carlsson ansluter till Mora. …
Nyheter

Öste in poäng i Hockeyettan – nu blir han Moras första nyförvärv

ANNONS

Mora värvar forwarden Måns Carlsson. 21-åringen kommer närmast från spel i Hockeyettan, där han öste in poäng för Vimmerby.

Måns Carlsson spelade i Hockeyettan med Vimmerby senaste säsongen. Där noterades han för 42 poäng på 20 matcher. Nu tar han klivet upp till Hockeyallsvenskan.
– Det känns fantastiskt bra. Det är detta jag strävat efter i ett par år, att kunna satsa 100% på hockeyn. Mora är dessutom en häftig förening att vara med i. Jag har bara hört massa gott om föreningen av kompisar jag spelat med tidigare. Jag fick ett bra intryck av Iversen och Hermodsson när jag pratade med dem och jag tror att jag kommer att fortsätta utvecklas i rätt riktning, säger Måns i ett uttalande på Moras hemsida.

Carlsson har Lysekils HK som moderklubb och har representerat Kungsälvs IK och Frölunda på juniornivå.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL