Christopher Heino-Lindberg ser ut att återvända till AIK som målvaktstränare. …
Nyheter

Förre kvalhjälten återvänder till AIK – som tränare

ANNONS

Christopher Heino-Lindberg återvänder till AIK – som målvaktstränare, enligt uppgifter till Hockeypuls. Den tidigare AIK-målvakten tackade tidigare nej till jobbet som målvaktstränare i Brynäs, och ska nu istället vara klar för AIK.

AIK har börjat rusta inför nästa säsong. Samtidigt som man jobbar med att få ihop ekonomin för att reglera den skuld klubben har, jobbar man med att bygga organisationen inför nästa säsong. Det står redan klart att man plockar in Jussi Salo som ny huvudtränare, som tränat AIK:s J20-lag under säsongen. Nu har man även gjort klart med en ny målvaktstränare, enligt uppgifter till Hockeypuls.

Det är 34-årige Christopher Heino-Lindberg som uppges ha skrivit på för AIK. Den tidigare målvakten hjälpte AIK upp i SHL säsongen 2009/2010, då han delade på målvaktspositionen med Fredrik Holmgren. I den nya rollen som målvaktstränare ersätter han Robin Danielsson.

Tidigare i mars ska Heino-Lindberg ha tackat nej till ett erbjudande om att bli målvaktstränare i Brynäs, en roll som Robin Danielsson nu kan vara aktuell för istället.

Den här artikeln handlar om: