Anthon Eriksson förlänger med Västerås. …
Västerås IK

Västerås förlänger med forwarden

ANNONS

Anthon Eriksson förlänger sitt kontrakt med Västerås. Det innebär att han blir kvar i klubben minst ett år till.

Den tjugofyraårige forwarden gjorde sig populär hos Västeråsfansen under säsongen, då han stod för 9 mål i grundserien och 3 mål i kvalspelet.
– Vi är jätteglada över att vi får fortsätta se Anthon i Gulsvart, han har utvecklats mycket under årets säsong, säger sportchef Patrik Zetterberg i ett uttalande på Västerås hemsida.

Eriksson kom till Västerås från Arboga säsongen 2017/18. Under årets säsong har han spelat totalt 43 matcher och noterats för 14 poäng. Det nya kontraktet innebär att Eriksson blir kvar i klubben minst ett år till.
– Anthons utveckling från årskiftet och framåt är fantastisk. Han har hittat sitt spel ännu mer och orkar spela det spelat i större delar av matcherna. Det är ju framför allt genom hans fysiska och intensiva spel som vi fått se hans styrkor, säger Zetterberg.
– Samtidigt så tror vi att det finns ännu mer att få ut av Anthon. Känns bra att han nu får gå in i sommarträningen och förbereda sig inför en ny säsong hos oss.
— Värdet av att ha en sån karaktär som Anthon är också avgörande. Han bidrar bra i laget och är oerhört uppskattad av både våra supportrar och partners, säger Zetterberg i ett uttalande på Västerås hemsida.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL