Jesper Emanuelsson
SHL

Frölunda plockar tillbaka junioren: ”Haft lite svårt att få istid”

ANNONS

Det blev bara tolv matcher i Vita Hästen den här svängen. Nu återvänder forwarden Jesper Emanuelsson till Frölunda.
– Han kan ansluta till Vita Hästen igen, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens sajt.

Jesper Emanuelsson står noterad för fyra SHL-matcher, 15 SuperElit-matcher, tolv framträdanden i allsvenskan och sju i Hockeyettan under säsongen. Han har varit på lån i både Hanhals, och nu senast i Vita Hästen. Nu återvänder 19-åringen till Frölunda igen.

Det bekräftar de på sin webbplats.
– Jesper har haft lite svårt att få istid i Hästen så vi har valt att kalla tillbaka honom. Han är tillgänglig för A-laget, men kommer inledningsvis att spela med vårt J20-lag. Och han kan ansluta till Vita Hästen igen, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

Emuanuelsson gjorde förra säsongen 1+3 på 28 matcher i SHL. Den här säsongen har han 0+1 på sina fyra SHL-framträdanden.

Den här artikeln handlar om: