Washington

NHL-TIMMEN: ”Svensken så gott som trejdad”

ANNONS

Med tre dagar kvar till NHL:s trade deadline gör NHL-timmen en sista kraftansamling för att ge lyssnarna det senaste inför transferfönstrets stängning. Linus Hugosson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin går bland annat igenom svenskarna som ser ut att få flytta på sig.

Vi har redan sett några trejder de senaste dagarna med Charlie Coyles flytt från Minnesota Wild till Boston Bruins och Carl Hagelin som tagit klivet från Los Angeles Kings till Washington Capitals. Men det bästa återstår fortfarande.

I det 245:e avsnittet av NHL-timmen fortsätter Linus, Uffe och Jonatan sin genomgång av samtliga NHL-lag inför måndagens trade deadline och kommer bland annat in på flera av svenskarna som kan bli trejdade, inte minst då André Burakovsky, Marcus Johansson och Alexander Edler, som befinner sig i lite olika situationer med respektive lag.

I Johanssons fall är listan över intressenter så lång att ”han är så gott som trejdad” och New Jersey Devils valde även att vila honom i nattens segermatch mot Ottawa Senators.

DESSUTOM:

* Jakob Silfverberg blir kvar i Anaheim efter att ha signerat ett femårskontrakt som ännu inte är offentliggjort.Är han värd 5,25 miljoner dollar per säsong?

* Carl Hagelin trejdad igen – men var kan han tänkas hamna till sommaren när han blir unrestricted free agent? Jonatan har en teori…

* Är Boston Bruins klara efter värvningen av Charlie Coyle?

* Marcus Pettersson fortsätter att vara svensken som hamnar i flest slagsmål och bråk i NHL. I en intervju förklarar han själv varför – eller försöker i alla fall förklara det.

* Toronto Maple Leafs har redan värvat sin stora back i Jake Muzzin, men det finns ett annat namn på marknaden som är logiskt att gå efter…

* Don Cherry har fått sitt förväntade utbrott på Carolina Hurricanes och deras segerfirande. Varför är det nödvändigt för Hurricanes att ställa till med skådespel efter varje hemmaseger? Uffe förklarar logiken bakom det.

Det här och mycket annat i det 245:e avsnittet av NHL-timmen – Marian Gaborik-avsnittet!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL