181009 Jesper Emanuelsson of Frölunda during the CHL game between Frölunda and Aalborg Pirates in Göteborg on October 9, 2018. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89 …
SHL

Jumbon har skadebekymmer – lånar från Frölunda

ANNONS

Vita Hästen ligger pyrt till i den allsvenska botten och dras dessutom med skador. Nu lånar man in forwarden Jesper Emanuelsson från Frölunda. Lånet gäller tillsvidare.

Vita Hästen har skadefrånvaro på sin forwardssida och nu agerar man genom att plocka in Jesper Emanuelsson från Frölunda på lån tills vidare. Enligt vad sportchefen och huvudtränaren Leif Strömberg säger till Vita Hästens hemsida så jobbar man för att 19-åringen ska bli spelklar till onsdagens match mot Leksand.

Jesper Emanuelsson tillhör Frölunda och har under säsongen gjort fyra SHL-matcher och en assist på dessa. Han har också varit utlånad till Hanhals i Hockeyettan där det på sju matcher blivit två mål och två assists. Ifjol blev det 28 framträdanden, ett mål och tre assists, i SHL för göteborgarna.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL