Tim Wahlgren.
Västerviks IK

Modo lånar ut forward till Västervik: ”En no-brainer”

ANNONS

Han fick ett genombrott förra säsongen men har inte alls fått till det den här säsongen. Nu lånas Tim Wahlgren ut till Västervik.
– Tanken inför säsongen var att han skulle ta det klivet med MODO, men säsongen har inte varit vad man hoppats på, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson.

Som junior noterade han fina 8+6 i HockeyAllsvenskan förra säsongen. Men det har bara blivit 1+1 den här säsongen. Därför lånas Tim Wahlgren ut från Modo. Han spelar i Västervik resten av säsongen.

Det bekräftar Västervik på sin hemsida.
– Vi är väldigt glada att kunna låna Tim Wahlgren från Modo säsongen ut. Tim är en spännande center och en stor talang som väntar på sitt genombrott. Tanken inför säsongen var att han skulle ta det klivet med MODO, men säsongen har inte varit vad man hoppats på. När hans namn kom på tal var det en ”no brainer” och ett givet val för oss, säger sportchefen Emil Georgsson.

Nästa säsong återvänder han till Modo:
– Det här möjliggör för honom att få mer istid under resten av säsongen. Tim Wahlgren har ett år kvar på kontraktet och efter den sista april tillhör han åter MODO Hockey när kontraktet gäller till och med säsongen 2019/2020, säger sportchefen Michael Sundlöv.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL