Marcus Karlström och David Berg.
Södertälje SK

De behåller tryout-backarna: ”Gjort exakt som de ska”

ANNONS

Allsvenska Södertälje har skadeproblem på backsidan. Därför plockade de på juldagen in David Berg och Marcus Karlström på tryout. Idag meddelar klubben att de blir kvar säsongen ut.

Egentligen skulle tryouten för David Berg och Marcus Karlström pågå till och med den 16 januari. Men nu skriver lt.se, som hänvisar till klubbens tv-kanal, att duon blir kvar i Södertälje längre än så.
— De har presterat och gjort exakt som de ska göra när man kommer in på en try-out. De har bidragit till gruppen, med vad de är duktiga på, säger den assisterande tränaren Dennis Bozic i tv-klippet enligt tidningen.

Södertälje har skadebekymmer på sin backsida och på juldagen meddelade de att back-duon Berg och Karlström plockas in. Berg har under säsongen representerat både AIK och Oskarshamn i allsvenskan innan han anslöt till SSK där han gjort fyra matcher hittills.

Marcus Karlström har under säsongen spelat för både Tingsryd i allsvenskan och Kallinge/Ronneby i ettan.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM