180110 AIK:s Jens Jakobs jublar efter 2-0 på straff under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Karlskoga den 10 januari 2018 i Stockholm. …
Nyheter

Veteranen får inte förlängt – lämnar AIK

ANNONS

Jens Jakobs anslöt till AIK på ett korttidskontrakt den 18 december. Nu står det klart att det inte förlängs och 33-åringen lämnar därmed AIK.

Trots tre poäng på de fyra matcher Jens Jakobs hunnit spela med AIK så väljer man att inte förlänga kontraktet med den rutinerade spelaren. Detta meddelar klubben på sin hemsida. Dagens seger mot Karlskrona med 4-0 blev därmed Jakobs sista framträdande i den svartgula dressen.

FICK LÄMNA STORHAMAR

Jens Jakobs lämnade AIK efter förra säsongen och skrev istället på för Storhamar i Norge. Men i mitten av december lämnade han den klubben. Enligt Mr.Madhawk så var Vita Hästen intresserade av den rutinerade forwardens tjänster innan han bestämde sig för AIK.

Jens Jakobs har genom karriären spelat 490 allsvenska matcher och gjort 305 poäng för AIK, Djurgården, Malmö, Mora, Almtuna och Nyköping. Han har även spelat SHL-hockey för Mora, Luleå, Leksand och Linköping.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL