Det blev upprörda känslor i slutet av den första perioden i Globen.
SHL

Rejält irriterat i Globen efter knätackling

ANNONS

Över 13 000 människor var på plats i Globen för att kolla på matchen mellan Djurgården och HV71. Den första perioden bjöd på dubbla matchstraff.

Enligt uppgifter till C More är det över 13 000 personer på plats i Globen för att se matchen mellan Djurgården och HV71. De flesta tystades dock redan i inledningen när HV71 genom Simon Önerud tog ledningen.

Men det var en annan situation i den första perioden som skulle bli mer omtalad. Daniel Brodin delade ut en bentackling på HV:s Didrik Strömberg efter 16:06 spelade. Hämnden kom omgående då Kristofer Berglund delade ut en crosschecking bakifrån på Brodin.

Båda visades ut före matchen. Berglund för crosschecking och Brodin för kneeing.

Didrik Strömberg såg till en början ut att ha åkt på en allvarlig knäskada, men var tillbaka strax efter och delade då ut en tackling i ryggen på Djurgårdens Jakob Lilja. En situation som ledde till stort palaver på isen.

Matchen slutade 0-2.

Den här artikeln handlar om: