SÄNKT. Tom Wilson hamnade på motsatt sida av en ful tackling i natt.
Washington

Slipper avstängning: ”Sprang på ett lejon i djungeln”

ANNONS

Nattens stora snackis i NHL var Ryan Reaves tackling på busen Tom Wilson. Reaves klarar sig dock undan avstängning. 
– Han sprang på ett lejon i djungeln, säger Reaves.

Tom Wilson hann skapa rubriker innan säsongen ens hade börjat, då han tacklade Oskar Sundqvist på försäsongen och åkte på en 20 matcher lång avstängning. Den kortades sedan till 14 matcher. I sin nionde match sedan återkomsten fick Wilson åter matchstraff efter att ha åkt på New Jerseys Brett Seney bakifrån.

I natt var det dock Wilson själv som blev sänkt av sin evige rival Ryan Reaves, i finalreprisen mot Vegas. Reaves fick matchstraff och Wilson tvingades utgå. Men beskedet från NHL:s disciplinnämnd idag är att Vegastuffingen klarar sig undan avstängning.

Reaves var själv inne på det redan efter matchen.
– Han stirrade bara på pucken efter sin passning, och sprang på ett lejon i djungeln. Om han ser mig skulle han försöka smälla på mig och jag tänkte inte låta det hända. Det var axel mot axel och jag tycker inte tacklingen var sen.

Tom Wilsons hälsa ska utvärderas idag.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL