Caucks players show their line of defense with Vancouver Canucks left wing Antoine Roussel (26), Vancouver Canucks defenseman Derrick Pouliot (5), and Vancouver Canucks goaltender Jacob Markstrom (25) during the game between the Vancouver Canucks and​ the Anaheim Ducks, at the Honda Center in Anaheim, CA, (Photo by Peter Joneleit) …
Vancouver

Vancouverbusen får maxböter efter bitattacken

ANNONS

I slutskedet av nattens förlustmatch mot San Jose bet Vancouverforwarden Antoine Roussel Sharks stjärnback Marc-Edouard Vlasic i handen. Nu straffas fransmannen för tilltaget.

Det var med bara 40 sekunder kvar av nattens match (som San Jose vann med 4–0) mellan San Jose och Vancouver som incidenten inträffade. San Joses stjärnback Marc-Edouard Vlasic rök ihop med Vancouvers buse Antoine Roussel och tumult uppstod. Mitt i tumultet ska Roussel ha bitit Vlasic i handen – och nu straffas 29-åringen för bitattacken.

INGEN AVSTÄNGNING

NHL meddelade nämligen under lördagskvällen att man bötfäller Roussel på 5 000 dollar, det högsta beloppet han kunde straffas med enligt kollektivavtalet.

Roussel slipper dock någon avstängning och finns tillgänglig för spel i Canucks bortamatch mot Los Angeles i natt.

Den här artikeln handlar om: